torstai 25. kesäkuuta 2015

REISSUSSA YSTÄVÄN KANSSA

Huomaa, että kesä on tullut, kun mullakin vapaapäiviä on hirmuisesti. Kesäisin hierontojen varaukset vähenevät selvästi, kun ihmiset haluavat olla enemmän ulkona nauttimasta säästä, kun raahata itseään mihinkään. Ensin koin hieman huonoa omaatuntoa vapaapäivistä, mutta nyt olen alkanut nauttimaan niistä. En halua maata vapaapäiviä pelkästään kotona vaan olen kehitellyt päiville jotain tekemistä. 

Tiistaina minulla oli koko päivä vapaana ja ystäväni vietteli kesälomaansa, joten päätimme keksiä jotain tekemistä. Päädyimme lopulta lähtemään Jyväskylään shoppailemaan ja mukavan päivän saimme taas viettää :). 
Päivän aikana tuli shoppailtua Jyväskylän keskustassa ja käytiin syömässä itsemme ähkyyn Jyväskylän American Diner-raflassa. Kokonaisuudessaan reissu oli kiva ja tuli tehtyä onnistuneita ostoksia, mutta ensi kerralla voisi shoppailujen lisäksi kehitellä jotain muutakin tekemistä. Haluaisinkin nyt teiltä vinkkejä, jos teillä olisi vinkata joitain kivoja kohteita Pirkanmaalta ja keski-Suomesta, joissa kannattaisi näin kesäisin käydä? :)
2 kommenttia on "REISSUSSA YSTÄVÄN KANSSA"
  1. Jyväskylässä kannattaa kyllä ehdottomasti käydä Teeleidissä, jos tee yhtään innostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, täytyy joskus testata tuo paikka, kun on mukana kaveri, joka juo teetä :). Itsehän en ole kröhöm ikinä maistanutkaan teetä :D.

      Poista