perjantai 26. kesäkuuta 2015

TORSTAIN ASU


T-paita / T-shirt - Vero Moda
Laukku / Bag - Guess
Farkut / Jeans - ONLY
Kengät / Shoes - Nelly

Heipparallaa! Tulin pikaisesti tekemään postauksen eilisen asusta, jolla hiihtelin Tampereella. Eilen oli hieman viileä sateinen päivä, joten oli minulla toki takki mukana, mutta en halunnut sitä näihin kuviin. Kuvat nappasi tällä kertaa siskoni ja löysimme todella idyllisen miljöön kuvailuun, mutta tottakai meidän tuurilla autosta ulos päästyämme ulkona satoi aika reippaasti. Säätä uhmaten otimme kuitenkin asukuvat. Lopputuloksena kuvailujen jälkeen oli, että tunsin itseni uitetuksi koiraksi ja sade ei ainakaan kuvia yhtään parantanut. Valot ja sävyt menivät ihan plörinäksi, joten anteeksi tästä.

Mennäänpä nyt siihen asuun. Eilinen asu oli niin mua kuin vain voi olla! Yksinkertaiset osat ja asussa viihty koko päivän hyvin mukavuutensa ansiosta. Eiliseen asuun pääsi myös kahdet uudet yksilöt - ONLY:n farkut ja Nellyn espadrillot. Taisin rakastua näihin molempiin, koska molemmat olivat niin ihanan tuntuiset päällä! ONLY:n housut eivät puristaneet mistään ja tummansininen sävy miellyttää todella omaa silmää. Nellyn espadrillot taas ovat ehkä mukavimmat kengät, mitä olen koskaan käyttänyt! Kävely oli helppoa, ne eivät hanganneet jalkoja ja päivän päätteeksi jalat eivät olleet ollenkaan kipeät kävelystä :).


Kerroin teille aikaisemmin, etten ole aikaisemmin omistanut espadrilloja ja en tiedä tykkäisinkö niiden ulkonäöstä vai en. Onhan ne hieman omituisen näköiset, mutta kyllä minä ainakin niistä tykkään :). Espadrillot sopivat hyvin kesän rentoihin asuihin :). Mitäs te tykkäätte espadrilloista?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti