maanantai 1. kesäkuuta 2015

TOUKOKUU PAKETTIIN

Tavoistani poiketen siirsin Instaweek-postauksen huomiselle, koska halusin nyt taputella toukokuun bloginkin puolella, että pääsemme heti nauttimaan kesäkuusta! :) Toukokuu oli yksi tämän vuoden tähän astisista kuukausista paras tapahtumien ja reissujen ansiosta, mutta toivotaan, että tämä vuosi pitää sisällään vielä parempia kuukausia :).

Toukokuun paras vaate: Toukokuun paras vaate oli H&M:ltä ostamani bleiseri. Tässä bleiserissä yhdistyy kaikki mistä pidän ja tiedän jo nyt, että tämän vaatekappaleen tulen kuluttamaan ihan puhki :).


Toukokuun paras herkku: Toukokuussa juhlittiin Äitienpäivää ja saimme pitkästä aikaa herkutella äidin perinteisellä täytekakulla.


Toukokuun paras reissu: Teimme viikonloppu reissun ystäviemme kanssa Tallinnaan ja vaikka en olekaan Tallinnan suuri fani, niin silti reissu oli kuukauden paras!


Toukokuun paras asu: Anskun blogisynttäreille valkkasin päälleni uuden bleiserin sekä Spartoolta ostamani mekon ja asu oli kokonaisuutena todella mukava, mutta edustava.


Toukokuun paras tapahtuma: Tätä ei tarvinnut kauaa pohdiskella, koska ehdottomasti kuun paras tapahtuma oli Anskun järjestämät blogisynttärit Helsingissä, jossa saimme myös kuulla Karita Tykän ajatuksia hyvinvoinnista :).


Toukokuun paras ostos: Kampaajani suositteli minua hankkimaan Moroccanoilin tuotteita, jotta saataisiin hiukseni hyvään kuntoon ennen seuraavaa kampaajakäyntiä. Olen nyt käyttänyt kyseisiä tuotteita ja voin vain todeta, että ne oli joka sentin arvoiset :).


Toukokuun paras kirja: Kevään aikana olen taas innostunut lukemisesta ja tämän kuun parhain kirja oli jo aikaisemminkin hehkuttamani Diana Gabaldonin Sudenkorento.


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti