keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

UUSI LEMPPARIPAITA


Tiedätte varmaan sen fiiliksen, kun löydätte kaupasta kivan näköisen paidan ja, kun se on ensimmäisen kerran päällä, niin huomaatte sen olevan täydellinen? Mulla tuli tämä fiilis viime viikolla, kun vedin päälleni Ginasta hankkimani Ellen-puseron. Pusero on aivan ihana kokonaisuudessaan. Raidat ovat mieleeni, samoin väri ja malli. Paita ei myöskään ole liian paksu, joten menee hyvin viileämpinä kesäpäivinä. Ihan paras!

Puserosta on myös mustavalkoinen versio, jossa raidat ovat paksummat. Voi olla, että käyn vielä mustavalkoisen puseronkin ostamassa, koska paita osoittautui niin kivaksi. Tästä Ginan puserosta tuli uusi lempparipaitani! :)Paita / Shirt - Gina Tricot
Laukku / Bag - Mango
Rannekello / Watch - Glitter
Farkut / Jeans - Vero Moda
Kengät / Shoes - H&M

Tällä asukokonaisuudella vietin rentoa sunnuntai päivää. Sunnuntai meni hieman dagen efter-tunnelmissa ja aamulla kuvittelin viettäväni koko päivän sohvalla ja päälläni kotivaatteet. Eihän kaikki menneet suunnitelmian mukaan, koska anoppi soitti meille juuri, kun Kimmo pääsi reissultaan takaisin kotiin, että pitäisi lähteä heille, koska sielä on appiukon synttärikahvit. Ai, että miten ihanaa oli lähteä liikenteeseen nopealla varoitusajalla ja nuutuneessa olotilassa. Kaiken kruunasi vielä se, ettemme olleet muistaneet appiukon synttäreitä ja noloina saavuimme paikalle ilman lahjaa. Onneksi synttärikahvittelut olivat rennot ja paikalla oli vain perhettä.

Mutta nyt on aika suunnata töihin ja tänään olisi vielä tiedossa kosmetologilla käynti - apuva. Kivaa keskiviikkoa kaikille! :)
2 kommenttia on "UUSI LEMPPARIPAITA"
  1. Todella nätti ja raikas tuo raitapaita! Muutenkin kuvat on todella ihania ja kesäisiä :)

    VastaaPoista