lauantai 6. kesäkuuta 2015

VOIKUKKAMERI
Kesäisin minä rakastan katsella peltoja, mitkä ovat peittyneet voikukista. Pellot näyttävät ihan keltaiselta mereltä ja kirkkaasta keltaisesta väristä saa paljon energiaa ja iloa omaan päiväänsä. Viime vuonna mun oli tarkoitus mennä kuvaamaan voikukkia, mutta kuvaaminen vain jäi ja jäi, kunnes voikukat olivatkin jo kadonneet. Tänä vuonna päätin, että nyt menen ajoissa kukat kuvaamaan, koska viime vuoden harmitus muistui liian hyvin mieleen. Viime viikonloppuna otin auton alle ja lähdin etsimään suurta voikukkamerta. Löysin sellaisen pienen ajelun jälkeen ja pääsin samalla testaamaan pitkästä aikaa isompaa objektiivia. Note to myself: Ota ensi vuonna se jalusta mukaan, ettei puolet kuvista ole tärähtäneitä. Tosiaan painava objektiivi oli hieman hankala ja aloin ikävöimään kamerajalustaa jo muutaman kuvan jälkeen. Onneksi sain edes muutamat onnistuneet räpsyt otettua :).
6 kommenttia on "VOIKUKKAMERI"
 1. Wau miten upeita kukkakuvia olet ottanut. Eilen ihasteltiin bussissa Viron puolella hämmästyttävän upeaa rypsipeltoa, upeita keltaisia asioita. <3 Ihanaa viikonloppua Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 oi rypsipellot ovat kyllä upeita! :)
   Kivaa viikonloppua myös sulle <3

   Poista
 2. Voikukat on itseasiassa tosi kauniita vaikka niitä rikkaruohoina pidentäänkin. Kivoja kuvia olet napsinut :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Sulla on kivan isokokoisia kuvia blogissa :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia :). Joo mä tykkään itse lukea blogeja, joissa on isoja kuvia, joten oon omaankin blogiin ottanut käyttöön isommat kuvat :)

   Poista