tiistai 28. heinäkuuta 2015

EI NIIN KESÄINEN NEULEPaita / Shirt - Vero Moda
Laukku / Bag - H&M
Farkut / Jeans - ONLY
Kengät / Shoes - Nelly

Aamulla iski taas ongelma, että mitä ihmettä sitä laittaa päälle, että tarkenee sekä ei tulisi liian kuuma. Aamu alkoi ainakin täällä meillä viileänä, mutta en tiennyt yhtään millainen sää oikeasti olisi Tampereella, kun olin suuntaamassa puolenpäivän aikaan kampaajalle. Päädyin lopulta hyvin ohueen Vero Modan neulepaitaan, missä tarkenin hyvin koko päivän. Neule on todella hyvä kesälle, näin viileinä päivinä - tai pitäisikö sanoa viileisiin kausiin, kun tämäkin viileys on kestänyt jo jonkun aikaa. En kuitenkaan valita, eipähän ole ainakaan tuskaista hellettä :). Neule ei kuitenkaan ulospäin näytä ollenkaan kesäiseltä sen harmaan sävyn ansiosta ja olisinkin ehkä tänään kaivannut kesäisiä värejä vaatteisiini. 

Tarkempi silmäiset huomaavat, että taas minulla on jalassa nuo ONLY:sta ostetut housut. Alkoi ihan naurattamaan, kun tajusin, että taas blogiin menee sellaiset asukuvat, joissa nämä housut ovat. Ensi kerralla lupaan, että kuvissa on toiset housut! Ehkä...

Tänään sain tosiaan nauttia taas kampaajalla käynnistä ja taas Kirsi loihti niin ihanat hiukset! Alemmissa kuvissa värin näkee paremmin, kun aurinko osui juuri sopivasti hiuksiin. Kirsi tosiaan laittoi tyven samalla ja tutulla sävyllä kuin aikaisemminkin, mutta laittoi hiuksiin jonkinlaista vaalennusainetta ns. raitoina. Tietyssä valossa nyt näyttääkin, että hiuksiani on enemmänkin raidoitettu vaikka sävy on vain asteen tai pari vaaleampi. Mä niin tykkään tästä tukasta! :) Ei suuri muutos, mutta todella kiva ja hiukset eivät varmasti tästä kärsi ollenkaan niin paljon, jos olisi kunnolla alettu vaaleampaa sävyä hakemaan :). Kirsi olisi halunnut vielä hieman leikata hiuksiani, mutta vielä en ainakaan ollut tarpeaksi rohkea tämmöiseen muutokseen - luulenpa, etten ole seuraavalla kerrallakaan :D.


2 kommenttia on "EI NIIN KESÄINEN NEULE"
  1. Raidat näkyy selvästi, hienot hiukset! Tänään puin aivan liikaa päälle, koska ensin oli kylmä ja sitten paukahti helle!

    VastaaPoista
  2. Juu päivemmällä auringossa alkoi tulla hieman kuuma tälläkin neuleella, mutta onneksi ei ihan hirveästi tarvinnut ulkona olla päivän lämpimimpänä hetkenä :)

    VastaaPoista