maanantai 27. heinäkuuta 2015

INSTAWEEK 30

Huomenta! Tällä hetkellä mulla on niin jäätävä väsymys, ettette voi uskoa! Lauantaina Kimmo vietti kaverinsa kanssa meillä iltaa, joten itsekin jouduin sitten valvomaan kahteen asti. Muutenkin huonolla hapella oleva unirytmi ei tykänyt tästä ollenkaan ja nyt taas voisin illat kukkua ja aamut nukkua. Onneksi tänään on heti aamusta asti töitä, joten oli pakko nousta lyhyiden unien jälkeen aikaisin ylös. Jos sitten illalla saisi hieman aikaisemmin unta :).

Mutta nyt olisi taas katsaus viime viikkooni Insta-kuvien muodossa :). Instagramista löydät minut @lillil89 nimimerkin takaa. Mukavaa viikkoa kaikille! :)


1. Maanantaina saimme siskoni ja hänen poikaystävänsä meille kylään, joten pääsimme taas pelaamaan yhden matsin Catania :).
2. Kävimme Kimmon kanssa vanhempieni luona nauttimassa mansikoita ja, kun muut vetivät mansikoita kermavaahdon kanssa, niin Kimmo nautti ne maidon kanssa.
3. & 4. Keskiviikko oli aamusta asti sateinen, joten aamu oli hyvä aloittaa salilla.


1. Mulla on nähtävästi jäänyt tavaksi ottaa aina autossa nämä selfiet...
2. & 3. Olen viettänyt nyt hyvin paljon aikaa koneella toisessa vierashuoneessa ja yleensä kissat tulevat siksi aikaa samaan huoneeseen ottamaan lepiä.
4. Ensimmäiset itse poimitut mansikat.


1. Torstaina muisteltiin vanhoja tämän kuvan myötä. Kuva on otettu 2012 vuonna, kun olimme siskoni kanssa Lontoossa. Minulla oli hieman yliväsymys, kun näitä kuvia näpsin.
2. Keskiviikon asu.
3. Sateisena päivänä kävimme Kimmon kanssa meidän mökillä ja heti, kun pääsimme perille, niin aurinko alkoi paistamaan ja järvi kimmelsi upeasti.
4. Mansikat ovat olleet aika kova sana viime aikoina.


1.-2. Lauantaina pelailtiin hieman lautapelejä samalla, kun Kimmo joi kaverinsa kanssa järkyttävän pahan hajuista Valhallaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti