sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

JUHLAHUMUA

Eilen vietimme hieman erilaista lauantaina, koska juhlistimme vanhempieni luona siskoni valmistumista yliopistosta. Saimme nauttia hyvästä säästä juhlien ajan, tummat pilvet alkoivat lähestyä vasta, kun viimeiset vieraat tekivät lähtöä. Päivä oli todella kiva, koska niin moni sukulainen jaksoi raahautua pidemmältäkin paikalle ja kellään ei ollut älytöntä kiirettä lähteä heti kahvin jälkeen kotiin. 

Olimme loihtineen äitini ja siskoni kanssa juhliin todella hyvät tarjottavat, joista saimmekin pelkkiä kehuja. Pöydältä löytyi juustokakkua, erilaisia suolaisia piiraita, lusikkapikkuleipiä, britakakkua, voileipäkakkuja... Minä tein juhliin suolaisia piiraita ja juustokakut, joista jäi yksi juustokakku yli. Tänään olisikin tarkoitus pitää pienet rääppiäiset, mutta nyt on jo sellainen fiilis, etten syö kyllä kakkua vähään aikaan :).


Juhlat ovat mukavia, mutta miten aina seuraava päivä menee ihan kuin krapulassa vaikka mitään ei ole juonutkaan?! Tänään nukuin pitkään ja edelleen fiilis on ihan uninen ja sekava. Jotenkin päivä ei meinaa millään lähteä käyntiin ja tekisi mieli vain maata sohvalla.

Kuinkas teidän viikonloppunne on mennyt? Olitteko kenties juhlissa?
2 kommenttia on "JUHLAHUMUA"
  1. Kauniit tarjottavat! Kiva, että sääkin suosi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se aurinkoinen sää vaan heti parantaa juhlia :)

      Poista