perjantai 24. heinäkuuta 2015

KÄYTETYIMMÄT KORUT

Kun kirjoitin TÄTÄ postausta uusimmista koruistani, niin aloin miettimään korujeni käyttöä tällä hetkellä. Muutos on suuri esimerkiksi viime vuoteen. Käytän koruja harvemmin ja hillitymmin. Kultaiset korut ovat jääneet aika vähäiselle käytölle, samoin massiiviset kaulakorut. Päätinkin koota tähän postaukseen tämän hetken käytetyimmät koruni, koska ne jäivät vain muutamaan hassuun yksilöön :).


Yleensä ranteeseen päätyy aina sama rannekello, nimittäin Guess:n hopeinen rannekoru. Olen aina tykännyt sen yksinkertaisuudesta ja siroudesta. Edelleen nämä samat ominaisuudet viehättävät ja heti massiivisempi rannekello tuntuu liian raskaalta. 

Valitsen usein Guess:n rannekellon kaveriksi Nomination rannekorun, minkä sain viime vuonna Kimmolta syntymäpäivälahjaksi. Korulla on tietenkin hirveästi tunnearvoa, mutta se jotenkin sopii yhteen kivasti Guess:n kapean rannekellon kanssa.


Jos haluan ranteeseen hieman enemmän koruja, niin valitsen yleensä tämän Glitteristä hankkimani rannekorusetin. Ennen rakastin koruissa hirveästi piikkejä ja niittejä, sekä koru oli aina parempi, jos se oli edes vähän rock. Enää nämä piirteet eivät kuitenkaan iske. Tämä Glitterin rannekorusetissä oleva niiteillä varustettu rannekoru on ainut, mikä enää miellyttää silmääni. Se ei ole liian leveä tai niitit eivät ponnahda liikaa esille korusta, mutta kuitenkin siinä on hippanen rock-henkeä.


Kultaisen sävyiset korut ovat jääneet todella pienelle käytölle ja tämä yllä oleva rannekoru onkin ainut kultainen rannekoru, mitä olen viime aikoina käyttänyt. Ennen halusin aina yhdistää mustien vaatteiden kanssa kultaisia ja isoja koruja, mutta nyt tuo yhdistelmä tuntuu liian tunkkaiselta. Tämä H&M:n rannekoru on kuitenkin vienyt sydämeni onnistuneen mustan ja kultaisen yhdistelmällä, sekä plussaa on sen helppous. Rannekoru avautuu helposti, mutta myös pysyy ranteessa varmasti. Minulla on ollut monen monta kultaista rannekorua, jotka ovat hukkuneet, kun lukitus on ollut huono tai liian heppoinen.

Huomaatteko, mitkä korut puuttuvat? No ne kaulakorut! Kaulakoruja olen käyttänyt todella harvoin, minkä takia tähän postaukseen ei päässyt yhtäkään kaulakorua. Muutamaa kaulakorua olen käyttänyt silloin tällöin, mutta ne ovat noudattaneet myös tätä yksinkertaisuuden ja sirouden linjaa. 

Korurintamalla on selvästi menossa vähän tylsempi kausi, mutta toivottavasti tämä tästä muuttuu, kun alkaa vähän säälittämään nuo minun kaikki koruni, mitkä kyhjöttävät turhina korulippaissa :). Minkälaisia koruja te käytätte tällä hetkellä? :)
2 kommenttia on "KÄYTETYIMMÄT KORUT"
 1. Kauniita koruja ja todella kaunis siro kello. Huomaan käyttäväni koko ajan vähemmän koruja, vaikka niitä on. Se vaihteleminen rasittaa, korut pitäisi olla jotenkin helposti napattavissa käyttöön. :)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, usein käyttää niitä koruja, mitkä ovat siinä lähellä :)
   Kivaa viikonloppua myös sulle Tiia <3

   Poista