keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

KESÄKUU PAKETTIIN

Heinäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi päätin heti ottaa käsittelyyn viime kuun parhaimmat jutut :). Kesäkuu oli ihana ja sisälsi paljon kaikkea kivaa, mutta kuvakansioita selatessani paljoakaan parhaimmistoon nostettavia asioita ei löytynyt. Kosmetiikkaa on tullut hankittua viime kuun aikana, mutta tähän postaukseen en vielä valinnut mitään parhaimmaksi hankinnaksi, koska en ole tarpeeksi ehtinyt tuotteita testaamaan, että voisin nostaa mitään erityisesti parhaimmalle paikalle :).

Kuinkas teidän kesäkuu meni? :)

Kesäkuun paras reissu: Kuukauden paras reissu toteutui, kun suuntasimme Kimmon ja vanhempieni kanssa Ähtärin eläinpuistoon. Paikka oli ihana ja varmasti muistelen tämän kesän aikana vielä moneen kertaan tuota kivaa sunnuntaita :).


Kesäkuun paras ruoka: Ystäväni kanssa kävimme syömässä itsemme ähkyyn Jyväskylän American Dinerissa ja tämä kanaleipä-annos jäi ehdottomasti parhaiten mieleen kuukauden ruoista!


Kesäkuun paras ostos: Tämä oli vaikein päättää, koska kesäkuun aikana tuli tehtyä aika monta hyvää ostosta. Käytännöllisyyden vuoksi valitsin kuukauden parhaimmaksi ostokseksi Marks & Spencerin aurinkolasit.


Kesäkuun paras asu: Parhain ja minun näköisin asu viime kuussa oli asu, jossa yhtenä osana oli yksi lempparipaidoistani, minkä ostin Ginasta. Raita iskee edelleen.


5 kommenttia on "KESÄKUU PAKETTIIN"
 1. hitto susta tulee ihan mieleen nightwishin laulaja :)

  VastaaPoista
 2. Ooh nyt on niin nälkä ja tuo American diners annos saa haluamaan jääkaapille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkä American Dinersin annoksien ajattelukin saa kauhean nälän tunteen aikaiseksi :D

   Poista