lauantai 4. heinäkuuta 2015

KESÄKUUN KUKKALOISTO

Heippa! Pidin eilen blogista hieman lomaa, koska tämä helle on imenyt mun aivot ihan kuiviin ja tekstiä ei oikein synny. Lueskelin äsken blogilukulistaani ja huomasin, että melkein kaikki hehkuttivat kuinka ihanaa on, että Suomeen on vihdoinkin helteet saapunut. Toivoisin, että minäkin voisin yhtyä tähän riemuun, mutta en. Mä en nauti yhtään tästä - koko ajan hikoilee, ei tee mieli syödä, ei jaksa tehdä mitään, sisälläkin on kuuma (meillä on 30astetta) ja tuulettimia ei ole tarpeeksi. Minä toivon koko sydämeni pohjasta, että helteet loppuisi ja lämpötila vaihtuisi vaikka n. 20-23 asteeseen. 

Mutta siinä oli tämän päivän valitukset, mennään itse postauksen aiheeseen. Kesäkuussa luonto puhkesi suureen kukkaloistoon ja hieman harmitti, etten loppukuusta enää ehtinyt ikuistamaan kaikki upeita kukkia kamerani muistikortille. Tässä olisi teidänkin mieliä lämmittämään (helteen lisäksi) upeaa kukkaloistoa :).

4 kommenttia on "KESÄKUUN KUKKALOISTO"
 1. Kauniita kuvia Laura. Helle on kyllä sellainen, ettei siitä saisi valittaa, mutta uh yötkin niin levottomia. Suomen kesä on usein joko tai. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3.

   Juu niin on, todella lyhyitä pätkiä on vain sellaista sopivaa säätä :)

   Poista
 2. Kauniita kukkia. Sammalleimu on niitä harvoja kukkia, joita tunnistan nimeltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köh.. Minä en tiennyt edes tuota :D. Alppiruusun ja omenankukat tiedän vain näistä kuvista :D.

   Poista