lauantai 11. heinäkuuta 2015

KIITOS MOROCCANOIL


Kerroinkin teille jo aika päiviä sitten, että kampaajani suositteli minulle Moroccanoilin tuotteita, joilla pitäisi saada hiukset hyvään kuntoon. Kiikutin kotiin Moroccanoilin shampoon, hoitoaineen ja öljyn ja aloin hiukset kuntoon-projektin! Hieman minua jänskätti mennä seuraavan kerran kampaajani luo, koska en ollut varma oliko hiukseni kunto mennyt yhtään parempaan suuntaan. Sen ainakin huomasin itsekin, ettei latvat olleet kuivat koppurat.

Kampaajani kehui kuinka kiiltävät hiukseni olivat ja muutenkin selvästi hoidetun näköiset. Kivi vierähti sydämeltäni ja oli ihana kuulla, että vihdoinkin olin saanut hiukseni hyvään kuntoon :). 

Eniten pidin näistä öljystä, koska siitä löytyi se kaivattu apu kuiviin ja harvoihin latvoihin. Käytin öljyä latvoihin suihkun jälkeen muutaman kerran viikossa ja tällä käytöllä jo näki selvät tulokset. 

Moroccanoilin shampoo ja hoitoaine loppuivat aikalailla viimeisimmän kampaajalla käynnin jälkeen, mutta nyt ei heti rahapussi anna myöden hankkia uusia puteloita. Öljyä kuitenkin on vielä hyvin paljon jäljellä, joten sen käyttöä aion edelleen jatkaa säännöllisesti ja toivon, että hiukseni ovat vielä hyvässä kunnossa seuraavalla kerralla, kun kampaajalleni suunnistan :).

Nyt sinä, joka mietin mitä tököttejä hankkisit saadaksesi hiuksesi kuntoon, niin voin suositella koko sydämelläni näitä Moroccanoilin tuotteita. Ne oikeasti auttavat kunhan niitä jaksaa oikeasti käyttää ja on valmis maksamaan hieman enemmän hiustenhoitoaineista :)!

 
2 kommenttia on "KIITOS MOROCCANOIL"
  1. Itse olen monesti miettinyt noiden hankkimista, mutta hinta on jäänyt sitten kuitenkin mietityttämään.. Hiukseni ovat kuitenkin näin kesällä menneet entistä huonompaan kuntoon, joten tuon sarjan tuotteet voisivat tosiaan tulla tarpeeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla - omiin koppuroihini ne toimivat! :) Hinta on kyllä aika suolainen.

      Poista