lauantai 18. heinäkuuta 2015

KIMALTELEVIA KORUJA

Minä myönnän olevani aikamoinen harakka, kun eteen osuu jotain kaunista ja kiiltävää. Varsinkin kimaltelevat korut ovat saaneet moneen kertaan rahapussini itkemään verisiä kyyneliä ja kotiin on kiikutettua vaikka minkälaista korua. Viime viikolla, kun käväisin Ideaparkissa ystäväni kanssa, niin en voinut taaskaan olla ostamatta uusia koruja, kun huomasin Ginassa aivan mielettömän kauniita yksilöitä.
Silmiini osui ihan ensimmäisenä tuo hopeinen, kimalteleva rannekoru, mikä näkyy ensimmäisessä kuvassa. Se oli yksinkertaisuudellaan todella upea ja se on helppo yhdistää muihin hopeisiin koruihin. Rannekoru on kimaltelevan koristelunsa ansiosta myös oiva koru juhliin ja voi olla, että tämä rannekoru pääsee tänään ensimmäistä kertaa kaunistamaan rannetta, kun tänään juhlimme siskoni valmistujaisia :).

Ainut koru, minkä löysin ale-telineestä oli valkoinen pallo kultaisella ketjulla. Olen jo kauan halunnut hankkia simppeliä kultaista kaulakorua, missä mieluusti olisi valkoista, joten tämä kaulakoru oli juuri sopiva tähän kuvaukseen. Ainut huono puoli oli, että luulin kaulakorun olevan pitkää mallia, kun ketju oli teipattu isoksi kasaksi hintalappuun. Kun poistin teipin, niin ketju paljastuikin aika lyhyeksi. Tämä asia kuitenkaan kauaa harmittanut, koska koru ei paljoakaan maksanut ja minulla löytyy kyllä paitoja, minkä kanssa kaulakoru sopii hyvin.

Viimeistä rannekorua mietin hetken aikaa ostaako vaiko ei. Koru oli nätti, mutta jokin ei ihan täysin innostanut. Ehkä yksi syy oli normihinta. Päätin kuitenkin kiikuttaa tämänkin rannekorun kassalle, koska tämäkin rannekoru on oiva koru juhliin laitettavaksi. Minulta löytyy paljon arkisempia rannekoruja ja vanhat juhliin sopivat korut ovat jo hieman kulahtaneita, joten tälle korulle varmasti tulee käyttöä. 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti