tiistai 7. heinäkuuta 2015

LOPPUUN KULUTETUT - KESÄKUU


Olen nähnyt monessa blogissa aina joskus tämmöisiä loppuun kulutetut-postauksia ja olen aina itse tykännyt lukea näitä postauksia. Eli ideana on kerätä postaukseen kuukauden aikana kulutetut tuotteet - kosmetiikkaa, hajuvesiä, voiteita yms. Tämä oli tosiaan ensimmäinen kerta, kun oikeasti lähdin säästämään tyhjät putelot kuun loppuun asti ja oli mielenkiintoista nähdä, mitä sitä oikein tulikaan käytettyä. Otin tosiaan postaukseen vain ne tuotteet, joita oikeasti käytin hyvin paljon kuukauden aikana.

1. Healthy Sexy Hair-hiuslakka
Minulle kävi taas perinteiset, että hiuslakkani loppui yllättäen ja ostin ensimmäisen vastaan tulevan hiuslakka putelon. Olin tuolloin Ideaparkissa käymässä, kun muistin, että hiuslakka pitää ostaa. Menin Ideaparkissa sijaitsevan kampaamon ohi, jossa oli ulko-oven tykönä tiettyjä tuotteita alennuksessa. Huomasin tämän hiuslakka putelon ja nappasin sen kassan kautta mukaani. Healthy Sexy Hair on tuttu merkki, mutta en ollut aikaisemmin kyseisen merkin tuotteita testannut. Tykästyin tähän hiuslakkaan sen jämäkkyyden ja hieman itämaisen tuoksunsa ansiosta. Lakkaa ei tarvinnut paljonkaan hiuksiin suihkuttaa ja se piti koko päivän hiukset aisoissa.

2. Dove Deeply Nourishing-suihkusaippua
Viime kuussa tuli parit testarit kokeiltua ja tämä toukokuun LivBoxin mukana tullut Doven suihkusaippua oli niistä toinen. Koostumus suihkusaippuassa oli sitä tuttua ja turvallista Dovea eikä suihkusaippuassa tuntuvat omasta mielestäni olevan mitään uutta, vaan se oli täysin samanlainen kuin aikaisemmatkin Doven suihkusaipput. Iso miinus vielä putelon korkista! En ole vieläkään onnistunut saamaan testerin korkkia kunnolla kiinni ja voitte kuvitella kuinka taistelin aina suihkussa tuon putelon ja korkin kanssa. 

3. Beckham Signature Story for Her-hajuvesi
Ennen minulla oli tapana käyttää joka päivä "uutta" hajuvettä enkä ikinä suostunut samaa hajuvettä laittamaan peräkkäisinä päivinä. Nyt olen kuitenkin pyrkinyt muuton jälkeen keskittymään aina yhteen hajuveteen kerralla ja kesäkuussa kovassa käytössä olikin Signature Story for Her-hajuvesi. Kukkaistuoksu sopi ihanasti kesäpäiviin ja vähän harmitti, kun viimeiset tipat hajuvedestä suihkin iholleni loppukuusta.

4. L'Occitane Verbena-suihkugeeli
Tämä suihkugeeli tuli kesäkuun LivBoxin mukana ja pieni pullo kuluikin loppuun hyvin nopeasti. Verbena-suihkugeeli oli aivan ihana! Varsinkin sitrusmainen tuoksu oli täydellinen sekä suihkugeelin koostumus oli juuri sopiva. Huomasin, että ainakin Stockalta löytyy L'Occitanen suihkugeelejä, joten voi olla, että käyn sellaisen ostamassa, kun Stockalla seuraavan kerran poikkean :).

5. Patyka Absolis-suihkugeeli
Patykan suihkugeelin voitin jo keväällä yhdestä blogiarvonnasta, mutta en raaskinut hirveästi ihanaa suihkugeeliä käyttää, koska se on arvokkaan hintainen suihkugeeliksi. Anskun blogisynttäreiltä saatiin kuitenkin uusi putelo Patykan suihkugeeliä, joten nyt olen uskaltanut ronskimmin Patykan suihkugeeliä käyttää :). Suihkugeeli on aivan ihana ja voisin käyttää sitä aina!
2 kommenttia on "LOPPUUN KULUTETUT - KESÄKUU"
  1. Ihana blogi sulla ja oot supernätti! :) Nää tällaset tuotteiden arvostelu- tyyppiset postaukset on aina kivaa luettavaa, koska saa itekin vinkkejä, että mitä kannattaa kokeilla ja mitä ei :)

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista