torstai 2. heinäkuuta 2015

PÄIVÄN ASU 01/07/2015


Toppi / Top - Vero Moda
Rannekoru / Bracelet - Glitter
Farkut / Jeans - ONLY
Kengät / Shoes - Nelly

Eilen suuntasin Tampereelle ystäväni luo ja olin jo tiistaina hieman miettinyt, että haluaisin Tampereen reissulle ottaa valkoiset espadrillot ensimmäistä kertaa käyttöön. Valkoisten kenkien kaveriksi laitoin mustat farkut ja paidaksi olin suunnitellut valkoista paitaa, jossa on pitsiset hihat. Aamu kuitenkin tuntui jo niin lämpöiseltä, että t-paita tuntui aivan liian hiostavalta, joten lähdin vaatehuoneeseen etsimään uutta yläosaa asuun. Olin jo mielessäni niin hyvin suunnitellut musta-valkoisen kokonaisuuden, että halusin ehdottomasti jonkun yläosan, jossa nämä värit esiintyvät. Sitten muistin, että alkuvuodesta ostin Vero Modasta musta-valkoisen topin, mitä en ole kertaakaan käyttänyt, joten otin senkin ensimmäistä kertaa testiin. Toppi oli kiva, mutta mua jo hieman puuduttaa nämä Vero Modan laatikkomalliset topit. Ne ovat hyviä ja mukavia toppeja päällä, mutta laatikkoinen malli ei ole ehkä minua imartelevin malli.

Hehkutin teille viime viikolla kuinka tykästyin mustiin espadrilloihin, kun käytin niitä viime viikolla ensimmäistä kertaa ja voin sanoa, että tykästyminen sen kuin kasvoi, kun nämä valkoiset ihanuudet koeajoin. Espadrillot ovat kyllä kaikista mukavimmat kengät, mitä olen koskaan omistanut! :)

Saimme nauttia koko keskiviikon lämmöstä ja auringosta, joten hetkittäin tämä hyvin tumma asu oli turhankin kuuma. Onneksi tuuli oli hieman viileä, minkä ansiosta asu ei tuntunut tukahduttavalta :). Toivottavasti perjantaina tuulisi samalla tavalla, koska tämä helteiden inhoaja ei ole ollenkaan mielissään perjantain sääennustuksista...2 kommenttia on "PÄIVÄN ASU 01/07/2015"
  1. Noi on kyllä superihanat jalassa! Hieman hämmentävää tosin kun ei ole oikean ja vasemman jalan kenkää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Noissa Nellyn espadrilloissa on todella pehmeä pohja, mikä vielä tuo lisää mukavuutta, kun kävelee paljon :).

      Poista