sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

PUNARUSKEAA MEIKISSÄAikaisemmin  tällä viikolla päätin taas kokeilla joitain uusia sävyjä Nudes-paletista ja ihan vahingossa sävyt kohtasivat kivasti sen päiväiseen toppiini. Paletista valitsin oikealta päin kaksi ylintä ruskean sävyä, mitkä hieman taittavat punaiseen. Vaaleampi ruskea näyttää luomiin levitettynä paljon tummemmalta, mitä paletissa. Ensin peiliin katsoessani hätkähdin silmämeikin pientä punaisuutta, mutta loppujen lopuksi tykkäsin tosi paljon näiden kahden luomivärisävyn yhdistelmästä. Vero Modan viininpunainen toppi oli kuin tehty meikin kanssa yhteen :).

En vain voi lakata hehkuttamasta tätä Nudes-palettia - se on aivan ihana! Sävyt ovat kauniit ja pigmenttiset ja niitä voi todella laajasti yhdistellä silmämeikissä. 

Muuten meikkini koostui samoista elementeistä, mutta huuliin laitoin vielä hieman lisäeloa tuomaan Clarinsin huulivoiteen sekä ripsiin sudin pitkästä aikaa Lumenen Cloudberry-ripsaria :).


2 kommenttia on "PUNARUSKEAA MEIKISSÄ"
 1. On aivan ihana ja niin odotan sitä Blushed Nudes palettia Suomeen, kyllä kait se tulee. Kaunis meikki ja kaunis sinä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs se semmonen on? :O nyt pitää Googlettaa..
   Kiitos ihana <3

   Poista