maanantai 13. heinäkuuta 2015

TÄHTIIN KIRJOITETTU VIRHE


Ostin jo kuukausia sitten tämän paljon hehkutetun Tähtiin kirjoitettu virhe-elokuvan, mutta vasta eilen sain aikaiseksi otettua popparikipon syliini ja laitettua leffan pyörimään. Olen lukenut tästä leffasta todella paljon ja toki kirjastakin. Ensin minun piti ostaa tämä kirjana, mutta asia vain jäi, kunnes törmäsin tähän leffaan kaupassa ja päätin katsoa ensin leffan. Nyt en taida enää kirjaa ostaa, koska luulen, että vollottaisin kirjan ihan litimäräksi. Tästä voimmekin päätellä, että elokuva oli mielestäni todella koskettava ja pisti ajattelemaan. 

Alku meinasi tökkiä elokuvassa pahasti ja aloin jo pohtimaan, että miksi tätä on edes hehkutettu ja kirja olisi varmasti ollut parempi vaihtoehto. Loppua kohden elokuva kuitenkin parani ja lopussa oli tekeminen, etten alkanut sohvalla itkemään hirveää huuto-itkua. 

Tähtiin kirjoitettu virhe oli katsomisen arvoinen, mutta jos et tykkää itkeä muiden nähden niin kannattaa katsoa elokuva yksin. Kylmemmänkin ihmisen tämä elokuva saa varmasti vetistelemään. 

Oletko sinä katsonut Tähtiin kirjoitettu virhe-elokuvaa tai oletko lukenut kirjaversion? 


4 kommenttia on "TÄHTIIN KIRJOITETTU VIRHE"
 1. Oon kanssa katsonut ton ja on kyllä niin ihana elokuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä :). Oli vielä sellainen leffa, että tämän voisi katsoa vielä joskus uudestaankin :).

   Poista
 2. Olihan se koskettava, mutta toimi ehkä kirjana mielestäni kuitenkin paremmin. :) Suosittelen lukemaan läpi myös muita Greenin kirjoja, sieltä löytyy todellisia aarteita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varmasti todella hyvä kirjana :). Olen katsellut Greenin kirjoja, mutta taidankin hankkia jonkun muun hänen kirjoistaan kuin tämäb Tähtiin kirjoitettu virhe :).

   Poista