torstai 16. heinäkuuta 2015

YESTERDAY WITH ME

Eilen sain nauttia hieman pidemmistä unista, joten kello oli herättämässä vähän yli kahdeksan. Heräämisen jälkeen tein aamutoimet hitaasti ja muutenkin nautiskelin vapaa-aamusta. Mihinkään ei ollut vielä kiire, mutta silti aloin laittamaan itseäni jo valmiiksi työlookkiin. Meikkauksen ja vaatteiden etsinnän jälkeen kävin nopeasti kaupassa. Kaupan pihassa huomasin mansikkamyyjän, jolta ostinkin herkullisen näköisiä mansikoita. Kotiin päästyäni laitoin mansikat kulhoon, otin hyvän asennon sohvalla ja aukaisin Netflixin. Kissat kömpivät hetken kuluttua myös sohvalle ja mielessäni en kertaakaan harmitellut, sitä etten sillä hetkellä tehnyt mitään järkevää. Arkeen pitää mahduttaa myös niitä hetkiä, että saa vain olla tekemättä yhtään mitään.
Kello alkoi lähennellä jo puoltapäivää, joten keitin itselleni kupillisen kahvia. Kahvia juodessani selailin uutta leivontalehteä ja suunnittelin samalla viikonlopun juhliin leipomuksia.

Puolenpäivän jälkeen hurautin kotikäynnille, jonka jälkeen minulla oli töitä vielä hoitolassa. Töiden jälkeen maha alkoi jo huutamaan nälkäänsä, joten suunnistin keittiöön tekemään päivän sapuskat. Juuri, kun olin saanut ruoan tehtyä, niin Kimmo tuli töistä kotiin. Nopeat moikat vaihdettiin, kun minun piti jo lähteä vanhempieni luo käyttämään koiria lenkillä. Lenkin jälkeen otettiin vielä Scrabble-matsi siskoni ja äitini kanssa, sekä join päivän toiset kahvit.

Kotiin päästyäni Kimmo oli lopettanut koneella pelaamisen ja hän halusi lähteä vielä omien vanhempiensa luo kahville. Ei, kun kengät uudestaan jalkaan ja menoksi. Tunnin kahvittelun jälkeen kello näytti jo niin paljon, että lähdimme takaisin kotiin, koska minun piti vielä suunnitella seuraavaa päivää varten kauppalista ja etsiä netistä gluteenittoman kakkupohjan ohje. 

Kauppalistan teon ja ohjeen löytymisen jälkeen menin vielä hetkeksi katsomaan Netflixistä Bloodline-sarjaa ja Kimmo suuntasi nukkumaan. Itselleni ei meinannut millään tulla väsymystä, mutta ennen puoltayötä yritin mennä nukkumaan. Yö oli ehkä yksi kamalimmista, koska uni ei meinannut vain tulla. Katsoin kelloa 2:20 ja tämänkin jälkeen meni vielä arviolta 1½-2 tuntia ennen kuin nukahdin. 


4 kommenttia on "YESTERDAY WITH ME"
 1. Kerrassaan kiva päivä ja ihanat kuvat ja tietenkin ihanat Muumit mukana. <3

  VastaaPoista
 2. Muumit on aina mukana päivittäin :D

  VastaaPoista
 3. Välistä on ihana aloittaa päivät hitaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :). Tuo oikeasti ihanaa rentoutumista arkeen :)

   Poista