perjantai 14. elokuuta 2015

ELOKUUN LIVBOX

Olette varmaan jo ehtineet blogeista tsekata, mitä tämän kuun LivBox piti sisällään, mutta minä vielä päätin näin ns. Matti Myöhäisenä tehdä boxin sisällöstä postauksen minun silmin. Kiirettä on pitänyt, joten en ole pahemmin vielä sisältöön ehtinyt tutustumaan. Yksi tuote on päässyt kokeiluun ja muutamat tuotteet olen jo päättänyt ottaa Barcelonan matkalle mukaan.


Boxista huomasin ensimmäisenä kirkkaana loistavan Kubiss Londonin ihanan pinkin kynsilakan, mitä aloin heti pyörittelemään käsissäni. Sävy oli niin pirtsakka ja kesäinen, että minun oli pakko heti lakata varpaankynteni tällä lakalla ja nyt varpaat saivat kauniin sekä kesäisen ilmeen. Kubissin kynsilakka levittyi kynnelle nätisti ja varpaankynsiin laitoin lakkaa vain yhden kerroksen. Toinen kerros kävi mielessäni, mutta olin jo niin tyytyväinen yhden kerroksen tasaisuuteen, joten päätin katsoa kuinka yksi kerros kestää. Vielä kynnet näyttävät ainakin huolitellulta ja lakka ei ole vielä lähtenyt halkeilemaan. Tykästyin kyllä kovasti tähän lakkaan :).

Elokuun LivBoxista löytyi taas kerran deodorantti... Okei onhan nämä todella käytännöllisiä, mutta taas! :D Onneksi tämä Nivean dödö on pieni kokoinen, joten tämä on juuri sopiva dödö pakata laukkuun, kun otamme viikon kuluttua suunnaksi Barcelonan!


Barcelonan matkalle pääsee mukaan myös Cutrinin Color Ism shampoo ja hoitoaine, mitkä on tarkoitettu värjätyille ja hennoille hiuksille. Puteloiden koko on juuri passeli matkaa varten ja näistä tuotteista olinkin todella iloinen, koska olin jo ostoslistaan laittanut matkashampoon ja -hoitoaineen, mutta nyt nekin voi yliviivata :). Vähän jo puteloita avasin ja nenään tuli ihanan vadelman tuoksu. Tuoteselostuksessa näiden shampoon ja hoitoaineen kerrotaankin sisältävän vadelmaa. Vadelmafanina en voisi olla enempää tyytyväinen :).


Matkaan pääsee myös todennäköisesti mukaan Wellan EIMI Perfect Me BB-voide, mikä on tosiaan hiuksille tarkoitettu. Minä en tiennyt yhtään, että hiuksillekin on luotu oma BB-voide, joten innolla jään odottamaan tämän tuotteen testailua :). Olen muutamat videot katsonut EIMI BB-voiteen käytöstä ja jo nämä videot saivat minut uskomaan tämän tuotteen tehoon. Voide jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, sekä antaa niille suojaa kuumuudelta ja UV-säteilyltä.

Olen monen monta kertaa todennut Dermosilin tuotteet hyviksi ja olinkin positiivisesti yllättynyt, kun huomasin boxissa Dermosilin hiuskiinteen. Tämän hiuskiinteen otan ihan kotioloissa nyt testiin, vaikka onkin matkakokoinen, koska minulla on jo hiuslakka Barcelonan matkaa varten.

Viimeisimpänä boxista löytyi Lumenen Arctic Aqua 3D tehokosteuttava voidegeeli, minkä luvataan kosteuttavat ihoa, sekä auttaa tekemään ihosta pehmeämmän. Tuoteselostus kuulosti niin hyvältä ja mielenkiintoiselta, että hieman tekisi mieli ottaa voidegeeli kokeiluun. Minullahan on tällä hetkellä käytössä kosmetologilta hankitut naamarasvat, mutta saas nähdä lipsunko hieman ja otan tämän voiteen kokeiluun...

Mitäs te tykkäsitte tämän kuun LivBoxista? Löytyikö joukosta lemppari? :)

2 kommenttia:

  1. Lemppareita Kubiss lakka ja Cutrinin hiustuotteet, tuoksuvat muuten ihanalle. Lumenen voidekin on kiva, mutta käytän anti aging tuotteita.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samoilla linjoilla siis mennään lemppareiden suhteen! :)

      Poista