torstai 6. elokuuta 2015

ERIKOISEMMAT ASUKUVAT

Heipparallaa. Täällä ollaan hieman väsyneissä tunnelmissa, koska olimme katsastamassa eilen Popedaa. Olen aina pitänyt Popedasta todella paljon ja eilinen keikka vain nostatti näitä positiivisia ajatuksia Popedasta :). Aivan loistava live-esiintyjä ja sai kyllä yleisön hyvin mukaan. Tänään mulla olisi ilta töitä tiedossa ja vielä on vähän tokkurainen olo liian vähistä unista. Heräsin klo 7 jälkeen jo ihan pirteänä, mutta nyt, kun olen ollut muutaman tunnin jo ylhäällä, niin väsy alkaa painaa. Mutta yritetään vetää tämäkin päivä kunnialla :).

Viime viikonloppuna juhlimme siskoni lasten synttäreitä ja mieheni oli tuon päivän ralleissa, joten minulla ei ollut asukuvaajaa, kun palasin juhlista kotiin. Halusin asusta saada edes jonkinlaiset kuvat taltioitua, joten tässä olisi tällä kertaa hieman erikoisemmat asukuvat.Mekko / Dress - Vero Moda
Rannekoru / Bracelet - H&M
Kengät / Shoes - Nelly

Lauantai oli todella kolea, mikä aiheutti hieman päänvaivaa vaatteiden valinnassa. Sää oli oikeasti niin kylmä, että mun teki mieli vuorata itseni pitkillä housuilla ja neuleilla. Villasukatkin olisi voinut laittaa jalkaan. Päädyin lopulta Vero Modan neulemekkoon, minkä kuvittelin olevan liian kuuma. Mekko osoittautui hyväksi valinnaksi ja se päälläkin tuli jopa kylmä, kun kävelimme autolle. Nauroimme siskojeni kanssa, että viime vuonna synttäreiden aikaan oli ne kamalat helteet ja nyt sai olla neuleissa surutta :).
2 kommenttia on "ERIKOISEMMAT ASUKUVAT"
  1. Oikein kivat asukuvat nämäkin :) Ja kengät, ne vasta ihanat onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nuo kengät ovat kyllä aivan ihanat :) Ensin ne tuntuivat jalkaan hieman huonoilta, mutta parissa päivässä muotoutuivat sopiviksi :)

      Poista