maanantai 10. elokuuta 2015

HEINÄKUUN KULUTETUT

Viime kuussa aloitin uuden postaussarjan, Kuukauden kulutetut. Ideanahan on siis koota postaukseen kosmetiikka- ja hiustuotteita sekä esimerkiksi hajuvesiä, mitkä olen kuluttanut loppuun kuukauden aikana. Postauksessa kerron, mitä pidin kyseisistä tuotteista, joten tekin voitte saada hyviä vinkkejä :).


1. Schwarzkopf Professional Essensity shampoo ja hoitoaine
Shampoo ja hoitoaine tulivat heinäkuun LivBoxin mukana ja aloinkin niitä heti innolla testaamaan. Huomasin kuitenkin heti, etteivät nämä hiustuotteet sopineet ollenkaan minun hiuksilleni. Ne kuivattivat hiuksiani ihan älyttömästä, mikä on juurikin se ongelma, mistä yritän muutenkin päästä eroon. Muistaakseni myös hoitoaineen haju oli jotain todella järkyttävää. Näistä lauseista voi siis päätellä, mitä pidin Schwarzkopfin tuotteista.

2. Avril Lavigne Wild Rose hajuvesi
Olen ollut teinistä asti Avril Lavigne fani, joten joskus ihan intouduin ostamaan hänen Wild Rose-hajuveden. Hajuvesi ei ehkä yllä lemppareihin, mutta tulihan sekin käytettyä loppuun. Päätin jo kesäkuussa, että seuraavassa kuussa käytän hajuvetenä vain tätä Lavignen tuoksua, koska ehkä olin jo hieman kyllästynyt kyseiseen tuoksuun ja halusin päästä siitä eroon. Tämä hajuvesi sisältää esimerkiksi appelsiinin kukkaa, mandariinia, sinistä orkideaa sekä verigreippiä. Hedelmäinen ja kukkainen tuoksu on kyllä upea tuoksua ja sain jopa kehun tästä tuoksusta viime kuussa miespuoleiselta ystävältäni. 

3. Absolis Patyka suihkugeeli (mandariini)
Heinäkuussa läträsin suihkussa Patykan aivan ihanan hurmaavaa, mandariinin tuoksuista suihkugeeliä ja nyt ehkä ihan harmittaa, että se on loppunut. Absolis Patykan suihkugeelit kuuluvat kyllä suihkugeelien eliittiin, enkä ole itse parempiin suihkugeeleihin törmännyt.

4. Victoria's Secret Luscious Crush vartalosuihke
Työpäivinä en voi käyttää hajuvesiä, mutta olen todennut VS:n vartalosuihkeet hyviksi työpäiviä ajatellen. Ne ovat hyvin mietoja ja yksi suihkaisu riittää hyvin työpäivän ajaksi edes tuomaan pienen hyvän tuoksun, mikä ei ota kenenkään nenään kuitenkaan. Heinäkuussa käytin VS:n Luscious Crush-vartalosuihkeen, mikä oli tuoksultaan aivan täydellinen. Tuoksu sisältää mandariinia ja kärsimyskukkaa - oiva yhdistelmä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti