sunnuntai 9. elokuuta 2015

KHAKIN VIHREÄÄ


Paita / Shirt - Lindex
Laukku / Bag - Mango
Rannekorut / Bracelets - H&M
Housut / Pants - ONLY
Kengät / Shoes - H&M

Rakastuin niin palavasti tuohon Lindexiltä ostamaani khakin vihreään t-paitaan, että tämän viikon aikana olen ehtinyt käyttämään sitä jo kahdesti. Paita otti harmikseni hieman osumaa Popedan keikalla ja nyt siinä komeilee sauman kohdalla pieni reikä. Onneksi anopillani pysyy lanka ja neula hyvin hyppysissä, joten kiikutan lempparipaidan hänen käsittelyynsä.

Khaki on yksi sellainen sävy, mikä aina miellyttää omaa silmääni. Rakastan varsinkin, jos khakiin on yhdistetty ruskeaa tai konjakin sävyä. Niinpä valitsinkin paidan kaveriksi H&M:n baltsut ja Mangon olkalaukun, sekä ranteeseeni pujotin H&M:ltä hankitut hieman rusehtavat rannerenkaat. Harmikseni en muistanut ottaa koruista lähikuvaa.

Viikonloppu vietettiin lämpimässä säässä (liian lämpimässä), joten mustat ONLY:n housut olivat aivan väärä valinta päivälle. Vaihdoinkin heti asukuvien jälkeen kevyemmät housut paidan kaveriksi.

Nyt viikonloppu vetelee jo viimeisiä tuntejaan ja huomenna olisi taas aika uudelle viikolle. Huomenna ei nähdäkään tuttua Instaweek-postausta, koska minun olisi tarkoitus jakaa teille viime kuun kuluttamani tuotteet. Olkaahan kuulolla ja mukavaa alkavaa viikkoa murut :).
4 kommenttia on "KHAKIN VIHREÄÄ"
 1. Mutta oli taatusti hyvä keikka. :) Mahtavat nuo Onlyn housut, just mun makuun. Kauniita unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikka oli kyllä aivan mahtava, joten pieni reikä paidassa ei haittaa :).
   Nuo ONLYn housut ovat todella mukavat vaikka aina ennen olen inhonnut hieman korkea vyötäröisempiä housuja - nämä ovat niin venyvät, etteivät kiristä :)

   Poista
 2. Popeda on kyllä niin pop! : D Pate asuu mun lenkkipolun varrella, ni jonkin verran sitä aina näkee tekemässä pihahommia xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Popeda on kyllä todella hyvä! :) pakko päästä kyllä uudestaankin keikalle! :)
   Heh, mua alkoi ihan naurattaa, kun aloin kuvittelemaan Patea pihahommissa, kun on vaan nähnyt sen suurena tulkitsijana lavalla :D

   Poista