tiistai 18. elokuuta 2015

KUKKAPRINTTIÄ ASUSSA


Toppi / Top - Vero Moda
Laukku / Bag - H&M
Housut / Pants - ONLY
Kengät / Shoes - Nelly

Mä olen tänä kesänä ihastunut enemmän ja enemmän kukkaprinttiin ja eiliseen asuun päätinkin yhdistellä printtiä vähän enemmän. Tilasin nimittäin Nellyltä kukkaprintillä varustetut kengät ja halusin ne eilen ehdottomasti osaksi asua. Ensin meinasin yhdistää kengät muuten koko mustaan asuun, mutta päätin kerrankin poiketa hieman tavoistani ja laitoin myös yläosaksi topin, jossa on kukkaprinttiä. 

Kengät halusin myös jalkaan ihan sen takia, koska halusin testata millaiset ne on kävellä ja voisiko niitä harkita mukaan Barcelonaan. Kengät aiheuttivat pienet rakot jalkoihin, joten vielä ne tarvitsevat muutamat käyttäkerrat ennen kuin ovat muotoutuneet jaloillen sopiviksi. Toisekseen kengät olivat todella kuumat ja hiostavat, joten en kyllä ota niitä mukaan Barcelonan lämpöön.

Kokonaisuutena asu oli todella kiva ja mukava päällä (jos ei nyt lasketa niitä rakkoja). Olen ottanut taas edes pienen askeleen hieman värikkäämpiin vaatteisiin ja asusteisiin, mutta silti huomaan, että värikkäiden yksilöiden kaverina pitää edelleen olla paljon mustaa. Katsotaan uskallanko koskaan yhdistää kukkaprinttiä esimerkiksi valkoisen kanssa - hieman jo mielikuva kauhistutti, mutta katsotaan... :)4 kommenttia:

 1. Kiva asu! sopii ihan älyhyvin yhteen noi kengät ja toi paita ♥!

  ♥:llä: Sofia, fashionsituation.blogspot,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia <3 tykkäsin kans noiden yhdistelmästä :)

   Poista
 2. Tykkään kovasti tästä asusta. Erityisesti tuo toppi miellyttää silmää - aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :). Sitä varmaan löytyy Vero Modasta, kun tulivat mallistoon vasta kesällä :)

   Poista