keskiviikko 5. elokuuta 2015

MATKA VARATTU!


Ihanaa, vihdoinkin saimme varattua loppukuulle matkan Barcelonaan! :) Minä olisin ollut valmis jo aikoja sitten varaamaan matkat, mutta mieheni jarrutteli pitkän aikaa. Aina muka oli jotain muuta. Eilen sain hänet kuitenkin koneen ääreen tutkimaan lentoja ja hotelleja. Kova homma oli löytää hyvän hintaisia lentoja ja hotelleja näin viime tippaan, mutta nyt löysimme mieleiset. Loppukuusta tosiaan aiomme viettää Barcelonassa neljä päivää - kiva nähdä taas aivan uusi kohde. Nyt siis vinkki viitosia teiltä, jotka olette Barcelonassa jo käyneet! :) Mitä kannattaa käydä katsomassa, onko jotain mitä pitää varoa, ravintolasuosituksia yms?
5 kommenttia on "MATKA VARATTU!"
 1. Ihanaa, mihin hotelliin olette menossa? :) Kannattaa ainakin tsekata Magic Fountain show, joka on ilmainen ja pyörii to-su 21.00-23.30 välillä. Aina tasatunnein alkaa uusi show eli vika 23.00 :) Hemmotteluhetkiin suosittelen käyntiä Aire de Barcelonassa, ihana ihana ihana "kylpylä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla Gótico-hotelli :). Oli ihan hyvin lähellä kaikkee ja varsinkin Kimmolle tärkeintä kohdetta - eläintarhaa :D
   Vitsit toi Magic Fountain kuulostaa hyvältä! :) ollaan ma-pe barcelonassa niin torstaina ehtis mennä tuon kattoo! :)

   Poista
 2. Barcelona on ihana! Kohta se matka tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että olet tykännyt :). Itellä ei ole oikein minkäänlaista käsitystä Barcelonasta ja tämän vuoden reissu valikoitui Barcelonaan muiden kehujen ansiosta :).

   Poista