keskiviikko 19. elokuuta 2015

PERINTEINEN MOKA

Mulla kävi perinteinen moka, kun lähdin ripsariostoksille. Katselin erilaisia ripsareita, joissa on tuuhea harja, koska kaikki tämmöiset ripsarini ovat jo ihan lopussa. Lumenen hyllystä löysinkin kivan oloisen ripsasin - True Natural Volume-ripsiväri. Valkkasin mielestäni mustan version hyllystä ja lähdin kassan kautta kotiin. Seuraavana päivänä päätin kokeilla uutta ripsiväriä ensimmäisen kerran ja wawawoom, mikä paljastuikaan, kun avasin ripsarin! No sehän oli ruskea eikä musta!Ensin jo ehdin harmistumaan, koska tähän oli nyt mennyt reilu 10€ hukkaan ja joutuisin mennä uudestaan ennen matkaa hakemaan mustan ripsivärin. Hetken aikaa harmittelin, mutta sitten päätin, että kokeilenpa nyt ruskeaa ripsiväriä, kun sellaisen kerta nyt omistan. 

Lumenen True Natural Volume-ripsari yllätti minut positiivisesti. Ruskean sävy näytti hyvin pitkälti mustalta ja Lumenen ripsarilla sai siisti ja huolitellut ripset. Kysyin vielä Kimmolta samana päivänä, että minkä väristä ripsaria minulla on. Hän vastasi, että mustaa, eikä millään meinannut uskoa sen olevankin ruskeaa. 

Kun hieman vertailin mustia ripsareita tähän ruskeaan, niin sen huomasin, että ruskealla ripsarilla saa luonnollisemman sävyn ripsiin. Minä siis jätän ehdottomasti Lumenen ruskean ripsarin meikkipussiini niitä päiviä varten, kun kaipaan enemmän luonnollisuutta :).

Löytyykö sinun meikkipussistasi ruskea ripsiväri tai onko sinulle käynyt tämä samainen moka kuin minulle? :)

4 kommenttia:

 1. Mulla kävi joskus kans tolleen mutta että olinkin ostanut mustan tilalle vahingossa sinisen :'D... Sitä en viitsinyt edes kokeilla että miltä oisi näyttänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinistä en kyllä itekään uskaltais kauheen äkkiä kokeilla :D

   Poista
 2. Eihän tuo ole moka tai ainakaan kovin paha sellainen. :) Sillä varmasti saa todella luonnollisen lookin. Itseä kiinnostaa nyt valkoisen/nuden värisen kajalin hankinta, kun luin sillä saavan silmiin freesimmän ilmeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin ihan googlettaa millasia meikkejä on loihdittu tuon sävyisellä kajaalilla :).

   Poista