lauantai 22. elokuuta 2015

PERJANTAIN ASUToppi / Top - Vero Moda
Laukku / Bag - H&M
Hame / Skirt - H&M
Kengät / Shoes - Nelly

Tadaa! Vihdoista viimein asu, missä ei aivan älyttömästi ole sitä mustaa! :) Okei, tässäkin on toki vaalean kaverina mustaa, mutta en sentään ole ihan vuorannut itseäni pelkästään tummalla. Hankin Vero Modasta tuon roosaan taittuvan topin hieman arvellen tuleeko tuon väriselle topille käyttöä, mutta heti parin päivän päästä toppi päätyikin päälleni. Perjantaina pohdin mielessäni, että haluaisin yhdistää topin kanssa valkoista ja kolusinkin vaatehuoneen läpi ja etsiskelin valkoista hametta. Etsinnän jälkeen tajusin, että vaatehuoneessa on valkoisen sekä arkisen hameen mentävä aukko, joten jouduin tyytymään tähän raidalliseen hameeseen.

Eilen suunnistin tällä asulla shoppailemaan Ideaparkkiin, kun menimme Kimmon kanssa tekemään vielä viimeiset hankinnat matkaa varten. Olo oli onnellinen ja energinen, kun tietää matkan olevan ihan muutaman päivän päässä. Olinkin aikalailla yhtä hymyä ostosreissun ajan vaikka hiukset olivat hieronnan jälkeen aivan rasvassa ja varmaan muut shoppailijat kauhistelivat minut nähdessään, etten ole ikinä nähnyt suihkua. 

Nyt minun on aika suunnata siivoamaan, jonka jälkeen on aika pakata matkalaukku! :) Mukavaa lauantaita! :) Psst... Muistakaahan osallistua arvontaan, minkä löydätte TÄÄLTÄ!

 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti