tiistai 29. syyskuuta 2015

Autumn outfit

Autumn outfit


Mainitsin blogissa aikaisemmin, että en oikein omista muita syystakkeja kuin erilaisia nahkatakkeja ja otin tehtäväkseni hommata tälle syksylle nyt oikeasti jonkun muun takin nahkatakkien lisäksi. Takin metsästyksen piti tapahtua Ideaparkissa, mutta eksyin vahingossa Nellyn sivuille, josta huomasin kauniin harmaan syystakin. Tilasin takin kokeiluun ja nyt odottelen malttamattomana, miltä takki näyttää livenä.

Takin lisäksi olen muutenkin miettinyt hyvin paljon syksyn asukokonaisuuksia ja ajattelinkin koota kollaasin, jossa kokoan asun harmaan takin kaveriksi. Kollaasin takki ei ole ihan sama kuin tilaamani.

Haluan asuilta aina mukavuutta oli sitten mikä tahansa vuodenaika menossa. Neuleet kuuluvatkin hyvin paljon pukeutumiseeni niiden mukavuuden takia ja tämän takia olenkin kollaasin valinnut pillifarkkujen kaveriksi mukavan neuleen. Kunhan olen saanut uuden takin hommattua, niin tarvitsen uudet mustat pillifarkut vielä syksyksi, mitkä ovat hieman revityt. Kaikki revityt farkkuni ovat lähteneet repsottamaan jo turhan paljon ja tällä hetkellä vaatekaapista ei löydy yksiäkään mustia revittyjä farkkuja. Tämä pitää korjata pian!

Syksyn asuihin haluaisin aina yhdistää mahdollisimman usein viininpunaista, koska se vain on niin syksyn väri! Olenkin vähän aikaa nyt himoinnut H&M:n viininpunaista laukkua itselleni ja luultavasti käyn sen itselleni nappaamassa seuraavalla kerralla, kun poikkean H&M:ssä.

Syksyn värini näyttävät yllätys yllätys hyvin tummilta. Mitä värejä te suositte syksyisin? :)
2 kommenttia on "Autumn outfit"
 1. Liputan ihan kympillä tälle kokonaisuudelle! Tosi ihana! Laukku ja huulipuna, oi nam!
  Nellylle tosin iso miinus siitä, että siellä on nykyisin palautusmaksu. Mun tilailu jäi siihen. Siellä olis ihania tuotteita, mutta pistin sen boikottiin tuon maksun takia. En halua tilata tuoteita testiin, josko sit pitääkin palauttaa. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en kans ymmärrä, että miks ihmeessä ne on ottanut palautusmaksun, kun monella kilpailevalla nettiliikkeellä taas tämmöisiä maksuja ei ole.. Toivottavasti takki olisi hyvä, ettei mun tarvitse sitä palauttaa :D.

   Poista