keskiviikko 2. syyskuuta 2015

ELOKUU PAKETTIIN

Huomenta! Tänään on aika kiirus päivä, vaikka vapaapäivää viettelenkin. Kohta lähden hakemaan ystävääni kyytiin ja suuntaamme ainakin kirppistelemään ja kahville. Kotiin päästessä pitää tarttua imuriin ja luuttuun, joiden parissa ilta menee varmaankin helposti. Nyt ehdin kuitenkin ennen lähtöä tulla näpyttelemään pakettiin minun elokuuni, mikä oli kyllä todella mukava kuukausi kaikin puolin :). 

Ainiin. Instaweek-postaus jäi tällä viikolla tulematta, koska Barcelonassa jouduin käyttämään mieheni puhelinta päivittääkseni Instaa. En jaksanut alkaa taiteilemaan hänen puhelimestaan kuvia koneelle, mutta jos haluatte nähdä Insta-kuvia reissustamme, niin käykäähän kurkkaamassa tilini @lillil89 :).

Elokuun paras meikki: Elokuussa tuli käytettyä todella monena päivänä IsaDoran Twist-Up Matt Lips-huulipunaa, mikä on ihan lempparini. Tämän hurjan käytön takia huulipuna päätyi kuukauden meikiksi.


Elokuun paras asu: Tässä kolahtaa omaan makuuni värimaailma täysin: khaki yhdistettynä ruskeaan ja turvavärinä mustana - niin mua.


Elokuun paras reissu: Moni nyt tämän jo arvaakin, mutta kuukauden paras reissu oli Barcelonan matka! :)


Elokuun paras puuha: Frisbeegolfia olemme innostuneet harrastamaan Kimmon kanssa ja elokuussa tuli kiekkoja heiteltyä keskimäärin viitenä iltana viikossa.


4 kommenttia on "ELOKUU PAKETTIIN"
 1. Vastaukset
  1. Mulla ei jäänyt hinkua palata takaisin Barcelonaan, mutta olemme olleet nyt matkan jälkeen kotona 5 päivää ja olisin jo valmis lähtemään seuraavalle reissulle jonnekin toiseen maahan :D

   Poista
 2. Tosi hauska postausidea!

  Oikein kivannäköinen muuten toi huulipuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla :)

   Ton IsaDoran huulipunan sävy on kyllä täydellinen tämmöiselle, joka on hieman arka huulimeikin suhteen :)

   Poista