perjantai 4. syyskuuta 2015

ELOKUUN KULUTETUT

Heips! Elokuussa tuli testattua paljon uusia tuotteita niin LivBoxin kautta, että heräteostosten ansiosta. Paljon hiustuotteita ja muita tuotteita jäi puteloihin vielä niin paljon, että niitä käyttää syyskuunkin ajan, joten tässä postauksessa olisi vain muutamat tuotteet, mitkä kuluivat täysin loppuun tämän kuun aikana.


1. IsaDora Wake Up Make-up
Kesäksi löysin ihanan kevyen meikkivoiteen tästä IsaDoran meikkivoiteesta ja putelon sisältö kuluikin loppuun juuri ennen lomamatkaamme. Tämä meikkivoide oli niin kevyt koostumukseltaan, että halusin ostaa sellaisen vielä matkaa varten. Valitettavasti en löytänyt IsaDoran meikkejä Prismasta, joten jouduin matkalle ottamaan mukaan Maybellinen Fit Me-meikkivoiteen. Toisaalta ihan hyvä, koska syksy on saapunut ja ehkä kaipaan nyt hieman peittävämpää meikkivoidetta kuin kesällä. Tämä meikkivoide oli kuitenkin niin hyväksi todettu tuote, että toivon tätä vielä olevan saatavilla ensi vuonna, kun kesä tekee tuloaan :).

2. La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide vartaloemulsio
Tämä pieni testerikokoinen putelo tuli joskus LivBoxin mukana ja ensin kuvittelin tämän jäävän kaapin pohjalle. Heinä-elokuun vaihteessa ihoni alkoi kuivumaan tatuointien alueilta kummallisesti ja löysin tämän putelon. Hieman Googlettelin ja selvisi, että tätä geeliä voi käyttää juurikin kuivalle ja herkälle iholle. Geeli kesti näinkin pienessä muodossa noin kolme viikkoa ja päivittäin rasvasin tatuointialueet jaloistani, mitkä olivat kuivuneet. Kuivuudesta ei ole enää tietoakaan näillä ihoalueilla, joten kyllä tämä La Roche-Posayn vartaloemulsio vain kosteuttaa kummasti ihoa :).

3. Palmolive Shower Milk
Matkalle pakkaan todella harvoin mitään suihkugeeliä mukaan, koska yleensä ostan paikanpäältä lähikaupasta matkakokoisen suihkugeelin. Tälläkin kertaa toimin näin ja ensimmäisenä iltana kävin hotellin lähellä olevasta kaupasta hakemassa suihkugeelin. Kyseisessä kaupassa oli saatavilla matkakoossa vain Palmoliven Shower Milk, mikä on jo entuudestaan tuttu minulle. Matkan aikana tämä tuli käytettyä viimeistä pisaraa myöten loppuun ja taas sai todeta Palmoliven suihkugeelit ja nämä "maidot" hyviksi tuotteiksi. Mitään kovin ihmeellistä niissä ei ole, mutta ajavat asiansa :).

4. Victoria's Secret Dream Angels Heavenly-hajuvesi
Mä en edes muista miten vanha tämä hajuvesi on ja varmasti kaikki rajat on käyttäsuosituksessa paukkunut. En vain ikinä raaski hajuvesiä heittää pois ennen kuin olen ne käyttänyt loppuun ja niin kävi tämänkin hajuveden kohdalla. Tämä on ollut vuosien ajan yksi lempihajuvesistäni ja nyt hieman harmittaa, että hajuvesi loppui. Tätä ei taida enää saada mistään?

5. Dermosilin hiuskiinne
LivBoxin mukana tuli tämä Dermosilin hiuskiinne, minkä kulutin juuri sopivasti loppuun ennen meidän matkaa. Lakka oli muuten todella hyvä ja kestävä, mutta yksi huono puoli sillä oli ainakin omasta mielestäni. Sitä ei saanut suihkuttaa yhtään liikaa, koska muuten se teki hiuksista aivan kivikovat ja hiuskiinteen jäämät eivät millään meinannut lähteä hiuksista. Pari mokaa tuli tehtyä ensimmäisillä kokeiluilla, mutta nopeasti oppi suihkuttaa Dermosilin lakkaa hyvin kevyellä otteella ja vähän.

2 kommenttia:

  1. Hmm.. kaikki esittelemäsi tuotteet taitavat olla minulle uusia tuttavuuksia, mutta nappaan ehdottomasti pari tuotevinkkiä talteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata varsinkin IsaDoran meikkivoidetta, jos kaipaa meikkivoiteelta keveyttä :).

      Poista