torstai 10. syyskuuta 2015

#FIKSUVAIHTO

Otsikko ei taida monellekaan sanoa mitään, joten avaan sitä heti. Pääsimme Deluxe Prima Catin Fiksu vaihto-ohjelmaan mukaan, jossa oli ideana testata parin viikon ajan kissoille Deluxe Prima Catin kissanruokia. Deluxe Prima Catin kissanruoat ovat lihapitoisia ja luonnollisia. Vielä plussana se, että näitä Deluxe Prima Catin kissanruokia löytää ihan tavallisista marketeista, joten aina ei tarvitse lähteä eläinkauppaan hankkimaan kunnon sapuskoja. 

Huomasin Facebookissa, että Deluxe Prima Cat etsii testaajia Fiksu vaihto-ohjelmaan ja hieman tutkin Deluxe Prima Catin taustoja ennen ilmoittautumista. Fiksu vaihto kuulosti juuri sellaiselta ohjelmalta, mitä me tarvitsimme juuri nyt. Nimittäin me olemme joutuneet käyttämään meidän Maine Coonia (Diegoa) eläinlääkärissä erilaisten ongelmien takia ja monet eläinlääkärit ovat epäilleet syyksi vilja-allergiaa. Monet kissanruoat sisältävät turhaa viljaa ja keinotekoisia ainesosia, mitkä eivät kuulut normaalisti kissan ruokavalioon. Näitä olemme aikaisemmin myös Diegolle syöttänyt ja ongelmia alkoi esiintymään varsinkin tassuissa. Varpaiden ja anturoisen iho kuivu ja repeili, mikä aiheutti valtavia tulehduksia. Yhdessä vaiheessa tulehdus oli niin paha, että eläinlääkärit pelkäsivät, että yksi varvas joudutaan amputoimaan. Onneksi lääkkeet tehosivat, joten tämä amputoiminen unohdettiin. 

Sain sähköpostia, että pääsimme mukaan Fiksu vaihto-ohjelmaan ja tämä tuli juuri sopivaan aikaan. Diegon tassut olivat juuri ehtineet parantua ja lihaisien ruokien vaihto oli juuri alkanut. Meillä meni ruoanvaihdon suhteen kaikki hyvin eikä mitään ongelmia esiintynyt. Pari kertaa Härski oksensi ruokailun jälkeen, mutta sitä hän tekee aika usein, jos ahmii ruoan liian nopeasti. 

Kaikki meidän kolme kissaa rakastuivat Deluxe Prima Catin märkäruokaan ja ruokakupit olivat alta aikayksikön tyhjinä. Varsinkin kanaruoat olivat meidän kissojen suosikkeja märkäruoissa, että kuivaruoissa.Sitten se tärkein asia, miten Diegon tassut ovat reagoineet. Voin vain sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi, että hyvin! :) Tassujen iho on normaali ja pehmeä. Ei ollenkaan kuiva ja halkeillut niin kuin ennen. Uskon vahvasti siihen, että tällä ruoalla on vain positiivinen vaikutus Diegon tassujen ihoon sen lihapitoisuuden ansiosta. Ja ruoat ovat viljattomia, mitä Diegon tuleekin syödä. Meillä jää ainakin Deluxe Prima Catin ruoat vakituiseksi ruoaksi Fiksu vaihto-ohjelman jälkeenkin! :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti