sunnuntai 6. syyskuuta 2015

HAPPY BIRTHDAY DAD

Niin kuin otsikosta voi jo päätellä, niin me juhlimme tänään isäni synttäreitä, mitkä oikeasti olivat jo aikaisemmin viikolla. Iskälle on aina todella vaikea hommata lahjoja, koska hän harrastaa vain metsästystä ja hänen kaapissaan on jo turhan paljon ehkä villapaitoja. Viime vuonna ostimme hänelle hieman kalliimman lahjan porukalla, joten tänä vuonna menimme pienemmillä lahjoilla. Iskä tykkää katsoa luonto-ohjelmia ja länkkäreitä, joten päätettiin Kimmon kanssa tilata hänen eläkepäiviä varten Yellowstonen vuosi-luontodokumentin. Siskoni on ollut lahjamietintöjen suhteen samalla linjalla, koska hän oli hankkinut poikaystävänsä kanssa isälle DVD:n, mikä sisälsi länkkäreitä.Porukoitten synttärit ovat ehkä parhaita ikinä, koska sillon aina tietää, että pääsee äitin ruokapöytään nauttimaan kaikkia herkkuja. Olen jo hetken aikaa äitiltä pyydellyt, että hän voisi tehdä kanakeittoa ja tänään hän oli vihdoinkin sitä tehnyt! Miten äidin ruoat voi aina maistua parhaimmilta?

Ruokapöydästä löytyi myös äidin tekemiä minisämpylöitä ja hän oli tehnyt komeat leivokset kääretortusta. Vieläkin on vatsa ihan pinkeenä, mutta taidanpa mennä nauttimaan iltapalaksi vielä pari äidin tekemää sämpylää :).

Vietittekö te tämän viikonlopun juhlissa vai ihan vain rauhassa kotosalla? :)
4 kommenttia on "HAPPY BIRTHDAY DAD"
 1. Allekirjoitan kyllä täysin tuon, että äidin tekemät ruuat maistuvat aina kaikista parhaimmalta! :D Ihanan näköisiä herkkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne voittaa helposti ravintoloidenkin sapuskat! :)

   Poista
 2. Äitin tekemät ruua ton kyllä sitä elämän luksusta! Aina saa kaikkia herkkusafkoja mennessä kotia ;)

  VastaaPoista