maanantai 14. syyskuuta 2015

INSTAWEEK 37

Se olis taas maanantai! Viikot menee kyllä niin nopeasti ohi, että välillä sitä miettii, että onko tuon nopeasti kuluvan ajan osannut edes käyttää mihinkään hyödylliseen. Ajankulusta tulikin mieleeni, että aloin jo miettimään mielessäni joululahjoja! Apua, siihenhän on kuitenkin vielä muutama kuukausi. Joko te olette aloittaneet joululahjojen miettimisen? :D

Toissa viikolla kirosin sitä, että olin Instan suhteen ollut aika laiska. Viime viikolla hieman petrasin ja sain Instagramiin ladattua hieman enemmän kuvia. Innostusta Instaan lisäsi tosin selvästi se, että uuden päivityksen myötä Instasta löytyi uusia filttereitä, mitä oli pakko kokeilla :).


1. Kampaajan jälkeinen selfie - näkeekö naamasta, että tukka miellytti? :)
2. Käytiin Panchossa syömässä pitkästä aikaan ja vaikka en ole aikaisemmin perustanut kyseisen puljun ruoista, niin nyt pitää sanoa, että tuplajuusto hamppariateria oli aika hyvä.
3. Äitin kanssa aamukahvia ja Scrabble.
4. Löysin ihanan värisiä kukkia lähikaupasta ja vaikka osasta oli varret katkennut, niin oli kukkakimppu silti pakko tuoda keittiön pöytää koristamaan.


1. Blogin kautta on varmasti selvinnyt, että olemme todella kovia peli-ihmisiä ja taas tuli hankittua uusi lautapeli, Menolippu. Helppo ja nopea peli myös semmoisille ihmisille, jotka eivät paljoakaan lautapelejä pelaa :).
2. Yhtenä päivänä olin niin koomassa, että oli pakko kaivaa kaapista Kimmon iso Ferrari-muki ja juoda kauhea määrä kahvia. 
3. Viime viikolla tuli hankittua myös terasseille kalusteet. Tämä pöytä löysi paikkansa takaterassilta.
4. Rakastan syksyä ja yksi parhaimpia asioita syksyssä on sumuiset aamut - kaunista ja rauhallista.1. Meidän tontti on tällä hetkellä sen näköinen, että sitä olisi pommitettu, koska alkuviikosta pihalle tuotiin noin 30 kuormaa maata.
2. Diegon perus rentoiluasento, tunnetaan myös tuuletusasentona.
3. Uuden mustavalko-filtterin testailua, i love it.
4. Hankin H&M:ltä muutamat kengät ja nämä valkoiset tennarit pääsivät ensimmäisenä kokeiluun. Kuinkahan kauan nämä vain pysyvät näin puhtaana?


1. Diego oli ottanut Aatun tyynykseen.
2. Lauantaina kello soi 6:15 ja oli aika aloittaa pihahommat. Talomme väri ei ole vaihtunut vihreästä siniseen - Instagramin filtteri vain muutti sävyt hieman erilaisiksi.
3. Uusi lipasto taisi miellyttää myös Aatua.


1. Sunnuntain kahvihetki.
2. Toiset H&M:n kengät pääsivät testiin sunnuntaina ja olin yllättynyt kuinka mukavat nämä olivatkaan jalassa!

2 kommenttia:

  1. Rakastan myös syksyn sumuisia aamuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä yksiä parhaimpia asioita syksyssä :)

      Poista