perjantai 25. syyskuuta 2015

PERJANTAIN MEIKKILEIKIT

Tänään työpäivä oli hieman erilainen, nimittäin kävimme mieheni kanssa jakamassa yritykseni mainoksia koko päivän. Tämä erilainen työpäivä tarkoitti myös sitä, että sai meikata hieman vahvemmin, jos huvittaa. Aamulla oli kuitenkin sellainen fiilis, etten tänään kaivannut tuttuja ja turvallisia mustia kissarajauksia, vaan halusin hieman pehmeämmän ilmeen.Luomivärit valitsin IsaDoran Matte Chocolates-paletista ja lopputuloksesta tuli mielestäni nimenomaan hyvin pehmeä ja ehkä vähän utuinen silmämeikki. Tumman ruskean jätin kokonaan pois, koska sillä silmämeikistä olisi jo tullut hieman liian raskas tämän päiväiseen fiilikseen.

Halusin jonkinlaiset rajaukset tehdä ja muistinkin, että minulta löytyy Lumenen Natural Coden vedenkestävä rajauskynä (sävy 2 Pearly Taupe). Kissarajauksia en rajauskynällä tehnyt vaan rajaukset lopetin silmän ulkonurkkaan. Levitin siveltimellä vielä hieman rajauksien reunoja, ettei ne ole ihan liian terävät.

Huuliin halusin jotain rusehtavaa/nudea ja minun huulipunavarastostani löytyi vain pari tähän meikkiin sopivaa huulipunaa, joista valitsin Lumenen huulipunan (sävy 9. Apricot Nude).

Tykkäsin itse tosi paljon tästä meikistä, koska vaikka se onkin paljon kevyempi kuin mihin olen tottunut, niin silti olo oli meikattu ja siisti.
6 kommenttia on "PERJANTAIN MEIKKILEIKIT"
 1. Hieno meikki ja hyvin käy siulle! :)

  VastaaPoista
 2. Upea meikki ja sopii sulle hyvin<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkäsin kyl itekin tästä tosi paljon! :)

   Poista
 3. Tosi luonnollinen, mutta silti vain yksinkertaisen kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) vaikka meikkiä olikin suht paljon, niin vaaleilla sävyillä saa sopivan pehmeän ja luonnollisen lookin :)

   Poista