tiistai 22. syyskuuta 2015

SUNDAY WITH ME

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa päivä kanssani-postauksen, mutta taas hieman eri tavalla. Kuvia ei tullut napsittua sunnuntaina kuin kolme hassua, joten tämä päivä kanssani-postaus olkoon tällä kertaa hieman enemmän tekstipainotteinen :).

Aamupäivä

Kello soitti yhdeksän aikoihin, mutta päätän vielä torkuttaa herätystä vartin verran. Olo on kuitenkin niin kipeä ja tukkoinen, ettei nukahtamisesta tule enää mitään, joten nousen ylös silmät ristissä. Suuntaan ensimmäisenä ruokkimaan kissat, jonka jälkeen teen muut aamurutiinit. Meikkauksen päätän sunnuntain osalta unohtaa. 
Aamupalaksi väsään pari leipää ja otan lasillisen sokeritonta vadelmamehua. Menen nauttimaan aamupalan Netflixin ääreen - tällä kertaa katselu vuorossa on Elementary-sarjan 2.kausi. 
Aamupalan jälkeen uskallan ottaa ensimmäisen särkylääkkeen ja kaivan apteekin pussista, jotain kurkkutabletteja. Olo on niin kamala, että päätän vain lepäillä sohvalla Elementaryn seurassa niin kauan, että Kimmo herää.
Kello lähentelee jo puoltapäivää, joten menen herättämään Kimmon. Toisin sanoen asetan Härskin Kimmon naaman päälle kävelemään. Kimmo kääntää vain kylkeä, joten menen vielä hetkeksi koneelle lukemaan lukulistani uusimmat postaukset. 
Vihdoinkin Kimmo herää ja alamme suunnittelemaan päivän kulkua. 


Iltapäivä

Ystäväemme laittaa vietiä, jos lähtisimme testaamaan Kuhmoisten frisbeegolfradan. Suostumme lähtemään parin tunnin kuluttua, koska ensin meidän pitää käydä minun vanhempieni luona.
Menemme nopeasti käymään vanhempieni luona, jossa Kimmo laittaa heille ulkoisen kiintolevyn telkkariin tallennusta varten. Juodaan samalla kahvit, kunnes tajutaan, että meidän pitäisi ollan puolentunnin kuluttua hakemassa ystäväämme. Suuntaamme äkkiä lähikauppaan ja ostamme jotain nopeasti valmistuvaa ruokaa. Laitamme ystävällemme viestin, että myöhästymme pikkuisen. Syömisen jälkeen laitan hieman ripsaria, etten näytä aivan nuukahtaneelta.
Noin klo 15 lähdemme ystävämme ja hänen siskonpoikansa kanssa Kuhmoisia kohti. Kuhmoisten rata osoittautuu ihan kivaksi, mutta näin kipeänä mietin muutaman kerran fribaillessa, että miksi ihmeessä lähdin mukaan. 
Kun olimme käyneet 18 väylän frisbeegolfradan läpi, niin päätimme lähteä kotiin. Pysähdyimme vielä Jämsässä syömässä kotiintulomatkalla.


Ilta

Kotiin päästyäni nappaan vielä yhden särkylääkkeen, että saisi muutaman tunnin kuluttua paremmin unta. Kimmo menee pelaamaan uutta NHL-peliään ja minäkin kaivan the Last of Us-pelin esiin. Pelin aikana saan muutamat sätkyt pelin örkkien takia ja mietin, että miksi pelaan jotain sellaista peliä, mikä pelottaa mua suoraan sanottuna ihan saakelisti.
Parin tunnin pelailun jälkeen menen pesemään ripsarit pois ja suuntaan nukkumaan. Olo on väsynyt ja kipeä, joten ei mene kauaakaan, että olen nukahtanut.

2 kommenttia on "SUNDAY WITH ME"
  1. Kivalta päivältä kuulostaa! :) Siitä frisbeegolffailusta olisi ollut kiva nähdä kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ottaa kamera kyllä mukaan, mutta sehän unohtui kotiin, kun oli niin kiire lähteä :D

      Poista