torstai 17. syyskuuta 2015

TUOKSUVA ARVONTAVOITTO

Vielä olisi yksi arvontavoitto esittelemättä, minkä voitin ihanan Mian blogista. Paketin tulossa hieman kesti, koska se oli vaurioitunut Postin kuljetuksessa, minkä takia Mian kanssa vaihdettiinkin muutamat sähköpostit ja puhelu. Vaurion kokoa ei tiedetty yhtään ja hieman pelon sekaisin fiiliksin odottelinkin pakettia. Maanantaina hain paketin postista ja postitäti heti sanoikin, että Postissa he ovat joutuneet paketin paketoimaan uudestaan. Kun kotona avasin paketin, niin meidän taloon leijaili voimakas miesten hajuveden haju, josta arvasin heti, että jos jotain on mennyt rikki, niin se on miesten hajuvesi, mikä oli osana arvontavoittoa. Paketista löytyi haljennut Jean Paul Gaultierin Le Male-tuoksu ja harmikseni jouduin todeta, että jokainen tippa hajuvedestä oli valunut pakettiin, eikä tuoksua ollut enää jäljellä. Onneksi kaikki muut tuotteet olivat säilyneet ehjänä ja, jos jotain positiivista haetaan, niin onneksi se oli tämä miesten hajuvesi, mikä oli hajonnut :).


Paketin sisältö oli aivan ihana ja olenkin jo ehtinyt testaamaan Avonin ripsiväriä (täydellinen!) sekä Jean Paul Gaultierin Classique-hajuvettä. Lisäksi Mia oli laittanut arvontavoittoon Dermosilin kultaisen kynsilakan, mikä minulta jo löytyykin. Ajattelin antaa tämän kynsilakan anopilleni, koska hän tykkää pitää aina kynnet lakattuina ja kokemuksesta tiedän, että nämä Dermosilin lakat ovat todella hyviä, joten kyllä tämä lakka pitää jollekin käyttöön saada :). Myös BeautyBaylta oli nuden värinen kynsilakka sekä väritön päällyslakka. Muut tuotteet olivat bareMineralsin Mineral Veil-irtopuuteri, Mádaran kosteusvoide sekä Lumenen heleyttävä päivävoide. Aivan loistavia tuotteita Mia oli koonnut arvontaansa varten ja innolla odotan muidenkin tuotteiden testailua :).

4 kommenttia:

 1. Le Male on niin hyvä tuoksu, harmi,että kävi noin.. :'( Sulla on kyllä ollut ihan uskomaton tuuri noitten arvontojen kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mä en tajua tätä mun munkkia :D. Mun oli jopa pakko ostaa lottokuponki tällä viikolla vaikka en ikinä lottoo, jos onni vaikka jatkuiskin :D.

   Poista
 2. Onneksi naisten tuoksu pelastui! ;D Oli kyllä aikamoinen "tarina" tällä paketilla, ennenkuin pääsi sun luokse! :D Täytyy järjestää ensi kerralla erikoiskuljetus sinne suuntaan, jos arpaonni osuu sun kohdalle uudestaan, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh niinpä :D. Mutta toi naisten tuoksu on kyllä tosi hyvä :). Mä olen tänään koko päivän miettinyt, että se muistuttaa hyvin paljon jotain tuttua hajuvettä, mutta en saa millään päähän, että mitä. pikkasen häiritsevää :D

   Poista