maanantai 14. syyskuuta 2015

UUSI LIPASTO


Kun kävimme viime viikolla Kangasalan Jyskissä etsimässä terassikalusteita, niin silmiini osui tämä kaunis, hieman maalaisromanttisen tyylinen lipasto. Olin jo pidemmän aikaa kuvitellut mielessäni tämän näköistä lipastoa alakertaan rappusten viereen, mutta Kimmo ei ollut lämmennyt lipastolle. Hänen mielestään tuo kyseinen kohta alakerrassa on muka liian ahdas, jos siihen tunkee vielä lipaston. Ehdotin Kimmolle, jos hankkisimme tuon Jyskin lipaston ja kas, hän suostui siihen. 

Kun lipasto oli koottu paikoilleen, niin minä ihastelin ja ehkä hieman silittelinkin sitä hetken aikaa, mutta Kimmo ei vieläkään ehkä ollut täysin lämmennyt sille. Nyt, kun päiviä on kulunut niin en ole kuullut yhtäkään valitusta lipastosta tai tilan ahtaudesta, taitaa siis herraakin lipasto miellyttää. 


Seuraavaksi vuorossa olisi se kivoin osuus, lipaston täyttäminen! :) Olen suunnitellut, että keskimmäisille hyllyille (avonaiset) hankkisin jonkinlaiset korit ja lipaston päälle haluan ehdottomasti hieman kulahtaneen ja maalaisromanttisen lyhdyn. Laitan blogiinkin päivityskuvan lipastosta sitten, kun olen ehtinyt laittamaan lipaston kuntoon :).
8 kommenttia on "UUSI LIPASTO"
 1. Tosi kivan näköinen tuo lipasto! :) Itsekin haaveilen jo isompaan asuntoon muuttamisesta poikaystäväni kanssa ja sisustuksen aloittamista täysin puhtaalta pöydältä, sillä en vain ole hirveästi kehdannut alkaa uusimaan tämän pikkuyksiömme kalustoa - sen sijaan onneksi tekstiileilläkin saa jo jonkin verran aikaan :) Haluaisin kaikkien pintojen olevan valkoisia ja hieman sellaista tummempaa puuta, ja rakastan juurikin sellaista maalaisromanttista tyyliä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiileillä saa kyllä kummasti muutettua ilmettä :).
   Sun maku kuulostaa sit aikalailla samalta kuin mun ;).

   Poista
 2. Aivan mahtava, vitsi että tykkään ja sopisi tänne meillekin. :) Upeaa viikkoa Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3. Lipasto on kyllä aivan ihana ja sopi täydellisesti sille ajateltuun paikkaan :).
   Mukavaa viikkoa myös sinne <3.

   Poista
 3. Ihana, ihana, ihana! Mäkin tarvitsisin (=haluaisin) uuden lipaston :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nyt on kuule Jyskissä hyvät tarjoukset ;). Tuokin lipasto taisi maksaa 215€, muistaakseni :D.

   Poista
 4. oii tykkään ♥! Oon itekkin etsinyt meille jotain ton tapaista isoa lipastoa :) Ja tosi kivannäköinen toi lipaston yläpuolella oleva peili!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt äkkiä Jyskistä hakemaan, koska tämä lipasto on tarjouksessa! :). Peili on kyllä upea ja muistaakseni hankittiin se Askosta :).

   Poista