tiistai 13. lokakuuta 2015

BEAUTY BLENDER JA UUSI RIPSIVÄRI ARKIMEIKKIIN


Vihdoinkin minäkin voin sanoa, että meikkipussistani löytyy paljon hehkutettu Beauty Blender-meikkisieni! Sain yhteistyön tiimoilta Naistenkaupalta paketin, mikä sisälsi kaikkea ihanaa - kosmetiikan osalta tämän jo mainitsemani Beauty Blenderin ja Lash Power-ripsivärin. 

Meikkisieni ja ripsiväri ovat olleet molemmat jo kovassa testissä, joten nyt voin vihdoin teillekin kertoa minun mielipiteeni näistä tuotteista :).

Lash Power-ripsiväri jätti heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen minuun sellaisen vaikutuksen, että tämä ripsiväri sopii hyvin työ- ja arkimeikkiini, koska ripset jäivät siistiksi eikä niihin jäänyt ollenkaan ripsiväripaakkuja. Ripsiväri kuivui todella nopeasti ja hieman ripset takertuivat toisiinsa ripsien yläosasta. Tämän ongelman kuitenkin saa helposti ratkaistua ripsiharjalla. Lash Power-ripsari sopii myös herkille silmille sen öljyttömyyden ansiosta ja minun silmäni eivät tuntuneet ripsivärin laiton jälkeen missään vaiheessa kipeiltä eivätkä silmät vuotaneet, niin kuin usein, jos jokin ripsiväri niitä ärsyttää. Plussaa ripsarille tulee myös siitä, että se on vedenkestävä ja kesti minulla epävakaisen syyspäivän hyvin, eikä ripsari karissut poskille tai levinnyt silmien vuotaessa tuulisessa säässä.


Olen lukenut todella paljon Beauty Blender-meikkisienestä ja jossain vaiheessa meinasin jo sellaisen hankkia hieman suolaiseen hintaan, kun sitä kehuttiin niin paljon. Päätin kuitenkin lykätä ostosta, koska törmäsin muutamaan blogipostaukseen, joissa Beauty Blenderiä ei ihan niin paljoa hehkutettukaan. Uteliaisuus tätä ihmeellistä meikkisientä kohtaan ei kuitenkaan koskaan täysin sammunut ja innolla odotin Naistenkaupalta saatua Beauty Blenderin testaamista :).

Muutaman testailun jälkeen olen ihan tykännyt Beauty Blender-meikkisienestä vaikkakin en ehkä sitä suurta hehkutusta siitä ymmärrä. BB-sienen terävämmällä kärjellä sai levitettyä tarkemmin meikkivoiteet esim. nenän alueelle kuin tavallisilla meikkisienillä, mutta muuten meikkivoiteen levitys luonnistui mielestäni hyvin samalla tavalla kuin muillakin meikkisienillä. En kuitenkaan pulittaisi Beauty Blender-meikkisienistä 20€, mikä taitaa olla sen yleisin hinta. Naistenkaupan valikoimista löytyvä Beauty Blender maksaa kuitenkin vain alle 4€, mikä sopii hyvin minunkin kukkarolleni :).

Summarum.. Nämä uudet tuttavuudet jäivät meikkipussiini vakivarusteiksi ja varsinkin Lash Power-ripsiväri ihastutti niin paljon, että sitä tulen jatkossakin varmasti hankkimaan :). Beauty Blenderin testailu nosti taas meikkisienen pohdinnat itselläni pintaan ja olisikin kiva kuulla oletteko te testanneet BB-sientä ja mitä olette olleet siitä mieltä? :)
3 kommenttia on "BEAUTY BLENDER JA UUSI RIPSIVÄRI ARKIMEIKKIIN"
 1. Joo BB sieni on tuttu mut hyvin vähällä käytöllä. Pääasiassa levitän meikkivoiteen sormin :)

  VastaaPoista
 2. Joo BB sieni on tuttu mut hyvin vähällä käytöllä. Pääasiassa levitän meikkivoiteen sormin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ikinä oppinut taas sitä sormilla levittämistä :D.

   Poista