tiistai 27. lokakuuta 2015

HALF BAKED

Viikonloppuna päätin räväyttää ja laittaa silmämeikkiin yhdeksi osaksi jotain kultaista. Ihan mitä tahansa kultaista luomiväriä en silmämeikissä testannut vaan Urban Decayn Half Baked-luomiväriä, mikä on aivan järkyttävän kauniin kultaisen sävyinen. Tällä kertaa en leikkinyt useamman eri sävyn kanssa vaan laitoin koko luomelle pelkästään Half Baked-sävyä. Luomiväri toimi mielestäni tosi kivasti yksinkin, mutta esimerkiksi tällä Half Baked-sävyllä ja mustalla saisi luotua varmasti säihkyvän ja tumman silmämeikin iltanistujaisiin. 


Nämä kuvat otin meikistä päivällä, joten luomivärit olivat pysyneet näin hyvinä noin 7 tuntia. Silmämeikin pohjustamiseen käytin UD:n pohjustusvoidetta ja ei se Sokoksen myyjä todellakaan valehdellut, kun kertoi luomivärien pysyvän todella hyvin pohjustusvoiteen avulla. 

Mitäs te olette tykänneet näistä Urban Decayn luomiväreistä? Minä ainakin lievästi sanottuna tykkään niistä ihan älyttömästi! :)
6 kommenttia on "HALF BAKED"
 1. No on kaunis! Ei ole lainkaan tuttu tämä meikkisarja mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata Urban Decayn meikkejä - varmasti tykästyt :)

   Poista
 2. On kyllä täydellinen kulta ja sopii ihanasti tummaverikölle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! :) tuo kultaisen sävy passaa hyvin mielestäni myös vihreisiin silmiin :)

   Poista
 3. Ihanan värinen luomiväri. En ole vielä päässyt tutustumaan Urban Decayn tuotteisiin. Niitä olisi pakko päästä kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kans tosi paljon tästä Half Baked-sävystä :).
   Kannattaa kokeilla ja veikkaan kyllä, että tuut myös tykkäämään näistä! :)

   Poista