maanantai 19. lokakuuta 2015

INSTAWEEK 42

Jännitys alkaa nostamaan täällä taas päätään, koska mun pitää kohta lähteä Tampereelle hammaslääkäriin! En ole koskaan pitänyt hammaslääkärikäynneistä, suuhygienistikäynneistä puhumattakaan... Äsken pohdin, että miksi ihmeessä tänäänkin jännitän, koska hammaslääkärissä vain tarkistetaan hampaiden kunto, eikä luvassa ole suuria operaatioita. Jännitys kuitenkin pysyy yllä ja huomaan taas, kun hammaslääkäristä lähden, että mitähän ihmettä tässäkin taas piti jännittää :). Onko sielä muita, jotka jännäilevät hammaslääkärille menoa? :)

Instasta löydät minut muuten @lillil89 nimimerkin takaa! :)


1. Kimmo vietti viime viikolla lomaa, joten pääsimme taas käymään lounaalla Pirkkalassa sijaitsevassa Loon Fung-ravintolassa :). Toi ruoka on vain jotain parasta!
2. Henna oli veljensä kanssa koonnut synttärilahjani pieneen koriin, minkä Härski on nyt ominut itselleen. Vaikka kori on niin pieni, ettei Härskikään sinne kunnolla mahdu, niin silti herran on pakko siellä nukkua vaikka asento olisi kuinka ikävä.
3. Kimmon vanhemmat toivat minulle upean violetin sävyisen kukkakimpun.


1. Loppuviikosta kävimme äitini kanssa kävellen jakamassa yritykseni mainoksia ja voi jeesus mun reidet huusi hoosiannaa.
2. Reippailun jälkeen oli hyvä siirtyä vanhempieni luo pelaamaan yksi Scrabble-matsi ja herkuttelemaan äidin lihakeitolla :).
3. Kahvihetket ovat taas kuluneet hyvin uuteen värityskirjaan tutustuessa. 


1. Lauantaina oli hieman häiritsevää, kun istuin passissa ja päässäni soi koko päivän "Maan korvessa kulkevi lapsosen tie".
2. Lauantaina oli upea auringonlasku.
3. Sunnuntain eräjormailuselfie.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti