torstai 15. lokakuuta 2015

LOKAKUUN LIVBOX

Kiireiden takia mulla on jäänyt vielä kaikki tämän kuun LivBox-tuotteet paremmin testaamatta, mutta päätin nyt tulla näpyttelemään tuotteiden esittelypostauksen. Katsotaan testailupostausta sitten loppukuusta :).

Lokakuun boxin sisältö oli mielestäni hyvin mielenkiintoinen ja tällä kertaa kaikki tuotteet ovat minulle aivan uusia, vaikkakin tuttuja merkkejä boxi pitikin sisällään :).


Vaseline, Essential Healing Spray - Eniten ihmetystä tuotti tämä Vaselinen suuri putelo ja hetken aikaa jouduin tuoteselostusta lukemaan, että sisäistin, mikä tämä tuote oikein on. Eli tämä on spray-vartalovoide, mikä kosteuttaa sekä syvähoitaa ihoa. En ole koskaan aikaisemmin kokeillut mitään vartalovoidetta spraymuodossa, joten innokkaasti lähden tätä testailemaan. Nyt eletään myös juuri niitä aikoja, kun tämä kylmän ja lämpimän säävaihtelun takia oma ihoni alkaa ainakin kuivumaan, joten luulen, että Vaselinen vartalovoiteesta voisin löytää tämän vuoden avun kuivuutta vastaan :).

Pepsodent, White Now Gold-hammastahna - Meillä on aina Pepsodentin hammastahnat käytössä, mutta kertaakaan en ole kokeillut White Now Gold-hammastahnaa. En ole tainnut edes huomata tätä kaupan hyllystä... Hammastahnan luvataan valkaisevan hampaita jopa jo ensimmäisellä harjauskerralla. En ole ikinä oikein uskonut tai todennut näiden valkaisevien hammastahnojen auttavan hurjiakaan määriä, joten hieman skeptisin mielin alan käyttämään tätä hammastahnaa. 

Lumene, Nude Perfection Glow-heleyttävä meikkivoide - Boxin yksi kiinnostavimmista tuotteista on omalla kohdallani Lumenen meikkivoide, koska olen hieman kaipaillut itselleni jotain uutta meikkivoidetta. Ihoni on kuitenkin niin vaalea, että on ollut todella vaikea löytää oikeasti vaaleaa meikkivoidetta. LivBoxin tiimi oli lähettänyt minulle vaaleimman sävyn (1 Classic Beige - Kultahiekka), mikä vaikuttaa nopean testailun jälkeen sopivan vaalealta meikkivoiteelta minun iholleni :). Tänään ajattelin kokeilla meikkivoidetta vielä paremmin, kun otan sen osaksi meikkipohjaani - toivottavasti sävy olisi hyvä :). 


Bellápierre, Hohtopuuteri Champagne - LivBoxin pitkäaikaisena tilaajana sain taas yhden lisätuotteen, mikä oli tällä kertaa tämä hohtopuuteri. Bellápierre merkki ei ole minulle entuudestaan tuttu eikä myöskään hohtopuuterit. Hohtopuuteri kuulostaa aika uskomattomalta selostuksen perusteella: "Voit levittää hohtopuuteria sellaisenaan luomivärisiveltimellä tai kostutetulla siveltimellä, jolloin saat luomillesi entistä syvemmän sävyn. Jos levität hohtopuuteria kostutetulla silmänrajaussiveltimellä, voit luoda itsellesi upeat rajaukset silmäluomiin. Halutessasi hohdetta kasvoillesi, huulillesi tai kynsillesi, voit sekoittaa tätä all-in-one-tuotetta myös puuteriisi, huulikiiltoosi tai jopa kynsilakkaasi." Tämä selostus veti mut ihan sanattomaksi, koska tätähän voi käyttää vaikka mitenkä! Aion ehdottomasti testata hohtopuuteria ainakin luomivärisiveltimillä, että silmänrajaussiveltimillä.

SkinGain-kollageenijuoma - Tämän kollageenijuoman luvataan auttavan monenlaisiin iho-ongelmiin, esim. pintakuivuuteen, pigmenttiläiskiin, couperosaan yms. Kollageenijuoma on hyvin yksinkertainen valmistaa, koska pussin sisältö vain kaadetaan veden joukkoon, sekoitetaan ja juodaan. Kollageenijuomiin en ole myöskään aikaisemmin törmännyt, mutta nyt tämä SkinGain-kollageenijuoma alkoi kyllä kiinnostamaan noiden lupauksien takia. Itsellänihän on pintakuivuutta, joten siihen otan kaiken mahdollisen avun mitä voi löytyä. Ainut mikä hieman pelottaa on, että miltähän tämmöinenkin kollageenijuoma voi oikein maistua...


Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick-kosteuttava muotoiluvoide ja BC Bonacure Color Freeze-CC lämpösuojavoide - Olin niin onnellinen, että jälleen kerran boxista löytyi pari tuotetta hiuksillekin. Olen nyt innostunut kokeilemaan erilaisia hiustuotteita ja löytänyt varsinkin LivBoxin mukana tulleista hiustuotteista sellaisia tuotteita, mitkä ovat jääneet minulle vakikäyttöön. Schwarzkopfin muotoiluvoide sekä CC lämpösuojavoide ovat ihan uusia tuttavuuksia minulle. Lämpösuojavoidetta haluan ehdottomasti kokeilla mahdollisimman nopeasti, koska en ole vieläkään löytänyt tarpeeksi tehokasta lämpösuojasuihketta hiuksilleni, joten luulen tämän lämpösuojavoiteen tuovan hieman paremman lämpösuojan hiuksilleni kuin tällä hetkellä se on ollut.

L'Occitane-suihkuöljy - Olen LivBoxin kautta ihastunut L'Occitanen tuotteisiin ja iloisesti sain taas yllättyä, kun boxista kurkkasi tämä manteliöljyä sisältävä suihkuöljy :). Veikkaanpa, että tämä pieni putelo kuluu minulla silmänräpäyksessä...

Oletteko te jos ehtineet testaamaan tämän kuun LivBox-tuotteita? Jos olette, niin löytyikö jo suosikki? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti