keskiviikko 14. lokakuuta 2015

MAANANTAIN ASU


Takki / Jacket - H&M
Paita / Shirt - Vero Moda
Laukku / Bag - Guess
Farkut / Jeans - Gina Tricot
Kengät / Shoes - H&M

Todella usein asukuvia ottaessa ei aina ihan tajua mitenkä pitää esimerkiksi käsiä tai jalkoja ja nämä ihmeelliset asennot huomaa vasta, kun katselee kuvia koneelta. Maanantaina otimme alkuillasta päivän asustani kuvat ja kuvien oton jälkeen vielä silmäilin kuvia kamerasta - kaikki näytti ihan hyvältä. Sitten, kun selasin kuvia koneella, niin en voinut kuin nauraa, koska yli puolissa kuvissa yritän epätoivoisesti pitää takista kiinni sormilla (kts. toinen kuva), jolloin näytän siltä, että yritän näyttää jotain siistiä käsimerkkiä :D. Note to myself: muista ensi kerralla miettiä myös sormiasi. Tästäkin taas huomasi sen, ettei se kameran edessä seisominen ihan niin helppoa ole ja nostan jälleen hattua malleille, jotka onnistuvat näyttämään kuvissa luonnollisen upeilta asennoissa kuin asennoissa :).

Viime viikolla tein hyvän löydön H&M:stä, kun poikkesin Ideaparkissa. Ovien vieressä oli rekki, jossa oli muutamia takkeja -30% alennuksella varustettuina. Olen jo aikaisemmin ihastellut tätä vihreää takkia, jossa hihoissa on mustaa tekonahkaa. Nyt päätin sitä kokeilla ja niinhän se lähti kassan kautta kotiin. Tämä on aivan ihana takki syksylle ja sopivan pituutensa ansiosta selkäänkään ei pääse viima. 


Kun maanantaina vedin uuden takin niskaan niin muistin, että minultahan löytyy H&M:n bootsit, joita en ole koskaan vielä käyttänyt. Bootsit sopivat todella kivasti takin kaveriksi ja kokonaisuudesta tuli mielestäni todella kiva eikä ollenkaan liian äijämäinen :).

2 kommenttia: