perjantai 9. lokakuuta 2015

NETFLIX TÄRPIT

Koukutuin Netflixiin jo kauan aikaa sitten ja tämän minun ja Netflixin yhteisen ajan aikana olen löytänyt monta hyvää sarjaa ja elokuvaa, joita en olisi ehkä kuvitellut koskaan katsovani. TV:n katselu on vähentynyt melkein nollaan, koska löydän kaiken tarvittavan Netflixistä eikä tarvitse kestää ärsyttäviä mainoksia. Taas olen löytänyt Netflixin tarjonnasta muutaman hyvän sarjan, joita haluan teillekin suositella :).

Reign -Valtiatar

Katselin tätä sarjaa jo viime vuonna netistä silloin tällöin, mutta nyt huomasin sen tulleen myös Netflixiin. Aloitinkin sarjan katselun uudestaan ja voi vitset miten hyvä sarja tämä onkaan! Jos tykkäät hieman tämmöisistä teinisarjoista, niin kannattaa ehdottomasti katsoa. Tällä, jos millä saa aivot narikkaan. Pari hyvän näköistä miesnäyttelijääkin ovat pieni plussa juonen lisäksi ;).


Under the Dome

Under the Dome-sarjaa mainostettiin pitkään ennen kuin se tuli telkkariin ja minun odotukseni olivat hyvin korkealla sarjan suhteen. Päätinkin heti katsoa 1.kauden, kun se tuli Netflixiin. Ensin ajatukseni sarjasta olivat hyvin ristiriitaiset. Idea oli mielenkiintoinen - pienen kaupungin ylle laskeutuu kupu, mikä erottaa kaupungin muusta maailmasta. Sarjassa on kuitenkin omituisen nopea tempo kohtauksissa ja välillä tuntui, että jonkun asiankin olisi voinut hieman pidemmin ja selvemmin selvittää ennen kuin olisi hypätty jo seuraavaan kohtaa. Jatkoin kuitenkin sarjan katselua ja nyt, kun olen nähnyt myös 2.tuotantokauden, niin en voi sanoa muuta kuin, että tykkään kyllä tästä sarjasta, vaikka se ei ehkä lempisarjoihini lukeudukaan :).


Suits - Pukumiehet

Välillä tuntuu, ettei mikään Netflixin sarja kiinnosta ja on muka nähnyt jo kaiken hyvän. Kerran selailin Netflixiä tämmöisillä fiiliksillä, kunnes törmäsin Suits-sarjaan. Päätin antaa sarjalle mahdollisuuden, kun en muutakaan katsomista löytänyt. Sarja sijoittuu New Yorkiin ja Pearson Hardman-lakifirmaan - lakikuviot ei oikein meinannut ensin kiinnostaa, mutta muutaman jakson jälkeen sarjasta alkoi löytyä hyviä juttuja. Huumori on aivan loistava tässä sarjassa, tykkään semmoisesta ns. tilannekomiikasta ja sarkasmista tv-sarjoissakin ja Suits-sarjassa tämmöisiä oli tarpeeksi. Ei liikaa kuitenkaan, koska sitten tämä sarja olisi vain huono komedia.


The Butler

Jokerina heitän vielä hyvän elokuvan, minkä katselin viikolla. Elokuva kertoo afroamerikkalaisesta hovimestarista, joka palvelee Valkoisessa talossa. Elokuvassa käsitellään merkittäviä tapahtumia kahdeksan presidentin ajoilta ja tummaihoisten paikkaa Yhdysvalloissa. Elokuva on hyvin silmiä avaava ja koskettava. Ainut, mistä en tykännyt oli Oprah Winfreyn roolisuoritus, se ei vain napannut koko elokuvan aikana. 


Mitäs sarjoja te olette löytäneet Netflixistä lähiaikoina? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti