keskiviikko 21. lokakuuta 2015

SYKSYISEN PÄIVÄN ASU


Takki / Jacket - ONLY
Laukku / Bag - Mango
Paita / Shirt - H&M
Farkut / Jeans - ONLY
Kengät / Shoes - Nelly

Voi apua mun läppäri toimii tällä hetkellä hitaasti! Kuvien lataamisessa koneelle meni tuhottoman kauan aikaa, samoin netin avaamiseen... Toivottavasti nämä eivät ole mitään merkkejä siitä, että läppärini sanoisi kohta itsensä irti, koska minä en ole vieläkään saanut aikaiseksi siirtää muistitikulle tämän koneen kuvia. Toivotaan, että kone myös toimisi nyt edes joten kuten edes sen aikaa, että saisin tämän postauksen tehtyä. Tuota yhtä kuvaakin kone antoi odotuttaa pienen hetken... Argh!

Mutta mennäänpäs nyt koneongelmista postauksen aiheeseen eli maanantain asuun. Maanantaina mulla oli Tampereella hammaslääkäri ja halusin ehdottomasti päivän asuuni kuuluvan korolliset nilkkurit ja uuden ONLY:n takin. Täällä maalla ei useinkaan saa/pysty käyttämään korollisia kenkiä, joten otan aina kaupunkireissuista ilon irti korkkareiden muodossa. Hammaslääkärireissuun yhdistin samalla pienen shoppailukierroksen, joten ulkona ei tulisi hirveästi kävelyä, kun koko ajan vaihdan vaateliikkeestä toiseen. Tämän takia ONLY:n ohut takki sopikin hyvin osaksi asua, koska takkia ei saa ollenkaan kiinni, mutta se on taas ihan riittävän lämmin lyhyille ulkoiluille. Vaatekaupoilla ei edes tullut kuuma niin kuin mulla yleensä tuppaa tulemaan, kun olen pukeutunut ajatellen enemmän ulkoilmaa. 

Voihan rakkaus sentään, kuinka ihastuin tuohon ONLY:n takkiin jo yhden käyttökerran jälkeen! Siinä on kaikki mitä syystakilta toivon: tummat sävyt, tekonahkaa, tarpeeksi pitkä ja ennen kaikkea mukava päällä! Takki tuli hankittua ehkä hieman heräteostoksena, mutta onneksi se osoittautui hyväksi hankinnaksi - joskus ne heräteostoksetkin kannattaa :).
2 kommenttia on "SYKSYISEN PÄIVÄN ASU"
  1. Tuo takki on kyllä vaan niin ihana... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans siitä tosi paljon ja muutenkin aina on viehättänyt takit, joissa on hihat tekonahkaa :)

      Poista