torstai 8. lokakuuta 2015

SYKSYN TÄYDELLISIN ASTIA


Kaikki blogiani seuranneet tietävät, että olen todella suuri muumiastioiden fani. Rakastan eniten muumimukeja ja -kulhoja, mutta nyt sydämeni on vienyt myös kaksi muumikannua, joista toinen löysin kodin keittiönkaapeistamme muutama viikkoa sitten.

Tykästyin joskus Muutto-sarjaan ja hankin tätä sarjaa olevan mehukannunkin meille. Muutto-sarjan sävyt ovat rauhalliset, juuri sellaiset, joista yleensä tykkään. Tänä syksynä kauppoihin kuitenkin rantautui jotain räikeää, josta en kuvitellut pitäväni. Kun näin netissä ensimmäiset kuvat Pikku Myyn päivä-mehukannusta, niin ajattelin, että onpas punainen. Punainen ei ole oikein koskaan minua innostanut, mutta joku kuitenkin tässä kannussa vetosi nettikuvissakin. Tutkailin pian jo kaupassa tätä kannua ja tykkäsin siitä kovasti, joten päätin tämän mehukannun hankkia Muutto-kannun kaveriksi.

Minulla kesti muutaman päivän tajuta, että mikä tässä viehättää, mutta viimein sen keksin. Kannussa on kauniit syksyn värit (vaikkakin punainen on aika ärtsy) ja syksyintoilijana sävyt kolahtavat - varsinkin tällä hetkellä, kun syksy on täällä :). Okei, onhan toi Pikky Myykin aika symppis... :).

Mitäs mieltä te olette tästä ärhäkästä Pikku Myyn päivä-kannusta? Innostaako vai kauhistuttaako? :)
4 kommenttia on "SYKSYN TÄYDELLISIN ASTIA"
 1. Onpa kiva kannu! Mäkin näen tuossa jotain syksyistä :) Itse en Muumi-astioita keräile, mutta muutama kuppi kyllä kaapista löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen sellainen ehkä huono keräilijä, koska pidän muumimukeja ihan käytössä :D. En vain osaa pitää kivoja mukeja kaapin kätköissä :D.

   Poista
 2. Kivalta näyttää, vaikka onhan tuo tosi punainen! :D Minäkin tykkään muumi-astioista (lue: mukeista) ja kuin myös, ihan käytössä ovat suurin osa. :) Hei, siulle olis haaste miun blogin puolella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä tsekkaamassa, mikä haaste siellä odottaa! :)

   Poista