perjantai 16. lokakuuta 2015

SYNTTÄRIT/NAAMIAISET

Huomenta! Kohta sitä ollaan jo viikko oltu 26-vuotias ja nyt olisikin aika kurkata kuinka juhlimme syntymäpäiviäni :). Olen aina tykännyt teemajuhlista, mutta meidän kaveriporukasta suurin osa ei tämmöisistä taas välitä. Päätin kuitenkin järjestää bileet riskillä ja ilmoitin ystävillemme, että tänä vuonna synttärit toteutetaan naamiaisina. Hieman pelkäsin tuleeko juhliin edes porukkaa pukeutuneena, mutta lauantaina sain yllättyä positiivisesti :). Naamiaisista löytyi esim. sonni, kukko, merirosvo, piika, Obelix, horror-hoitsu ja pari Cesariakin mahtui mukaan :). Oli tosi kiva huomata, että kaikki eivät olleet pukeutuneet samalla tavalla ja suuria panostuksiakin löytyi :).


Me aloitimme Hennan kanssa lauantain todella aikaisin, kun aamupäivällä teimme ensin maskeeraukset. Minä päätin pukeutua kauhuteemalla Prom Queeniksi ja hankin Punanaamiosta TÄMÄN asun. Asu oli kuitenkin omaan makuuni liian tehdyn näköinen, joten mulkkasimme sitä itse hieman Kimmon kanssa. Mekon helmaa revittiin ja saksittiin oikein huolella, että jälki oli huolimaton ja oikeasti sellainen repaleinen. Lopulta lattialla oli iso kasa kangasta ja mekon lopullinen pituus jäi polvien yläpuolelle. Punanaamion asussa ei oltu tehty veriroiskeita ollenkaan selkämykseen, joten kiikutin puvun Hennalla, joka roiski verijäljet punaisella maalilla selkäpuolelle. Valmiina puku oli todella hyvä, mutta hieman jäi harmittamaan, kun perjantai-iltana tajuttiin Hennan kanssa, että mun asussa olisi pitänyt olla vielä joku kruunu. Eihän sellaista enää kerennyt hommaamaan, joten minä olin naamiaisissa ilman rekvisiittaa.

Lauantai oli minulla niin kiireinen, ettemme ehtineet ottaa Kimmon kanssa kuvia asustani, joten täydellistä lopputulosta ette nyt valitettavasti nää.Tänä vuonna päätin hankkia myös jotain koristeluita taloomme ja löysin kaiken tarvittavan Tigerista. Alakerta oli täytetty paperilyhdyillä, viirinauhoilla sekä "pompomeja". Koristelut loivat heti enemmän tunnelmaa bileisiin ja värikkäät koristelut sopivat hyvin ei niin rajattuihin naamiaisiin.

Ilta koostui juomapeleistä, boolista, SingStarista. syömisestä ja pukukilpailusta. Henna vei tänä vuonna voiton horror-hoitsu puvullaan ja minä sijoituin toiseksi vain pisteen tai kahden erolla. Olimme Kimmon kanssa hankkineet palkinnoksi vielä pienen tequilapullon, minkä voittaja sai sitten itselleen :).Naamiaiset olivat oikein kivat, mutta nyt en hetkeen järjestä bileitä, joihin pitää nähdä näin paljon vaivaa. Tämmöiset bileet vievät aina veronsa, joten minulla on kotibileidenkiintiö hetkeksi ainakin täynnä :).
4 kommenttia on "SYNTTÄRIT/NAAMIAISET"
 1. UAAH noita silmiä! :D Myöhästyneet synttärionnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne oli aika karmasevat :D.
   Kiitos! :)

   Poista
 2. Wau tosi hieno tuo sun maskeeraus ja linssit kruunaa kokonaisuuden :) Tiger on kyllä juhlasomisteiden aarreaitta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   No on kyllä ja ihan älyttömän halpa pulju! :D ostin koristelujuttuja kaksi isoa muovipussillista, niin loppusumma oli vain 52€ :O

   Poista