perjantai 2. lokakuuta 2015

SYYSKUUN KULUTETUT

Hui kauhee, kun päivän tunnin kuluvat ihan hujauksella ohi ja koneelle kerkiää vasta näin myöhään. Tämän takia siis tämän päivän postaus tulee hävyttömän huonoon aikaan ulos, mutta tätä nämä kiireiset päivät tekevät.

Olen pari kertaa jo tehnyt kuukauden kulutetut-postauksen ja tykkään niin paljon tästä postausideasta, että tämä postaussarja taisi jäädä pysyväksi blogiini :). Tänään ehtisin vielä päivän viimeisillä luonnonvaloilla kuvaamaan syyskuun kulutetut putelot, joten kurkataanpas, mitkä tuotteet minulla kului syyskuun aikana loppuun :).


Sarah Jessica Parker, Covet - Syyskuun aikana kulutin parikin hajuvettä loppuun, koska haluan päästä eroon hajuvesipulloista, mitkä ovat jo melkein loppuun kulutettu. Tämä Sarah Jessica Parkerin tuoksu on omasta mielestäni ihana, kukkainen, mutta myös samalla mausteinen. SJP:n tuoksu ei tosin yllä suosikkeihini ja tämän takia tuoksun käyttö onkin venähtänyt hyvin pitkäksi.

Davidoff, Cool Water - Sain tämän Davidoffin hedelmäisen ja sensuellin hajuveden joskus vuosi-pari sitten, kun täyttelin yhdelle taholle muutamia tutkimuksia. Totta kai olin innoissani tämmöisenä hajuvesifanina, että saan ilmaisen tuoksun ja odottelinkin tuoksua kuin kuuta nousevaa. Noh aika suuri pettymys tämä Davidoffin hajuvesi oli ja en kyllä uudestaan hankkisi. Omaan nenään hajuvesi ei vain sopinut ja olin todella iloinen, kun syyskuun viimeisenä päivänä käytin viimeisenkin tipan tästä hajuvedestä.

I love..., Vanilla&Ice Cream-suihkugeeli - Olen aina pitänyt I love...:n suihkugeeleistä ja viimeisimpänä hankin tämän vaniljan tuoksuisen suihkugeelin. Koko syyskuun läträsin suihkussa tätä suihkugeeliä ja hintaansa nähden olen edelleen tyytyväinen I love...-merkin suihkugeeleihin. En ole tosin itse ikinä ihan hirveästi välittänyt vaniljan tuoksusta, joten kuukausi putkeen vain tätä suihkugeeliä oli jo aika tuskaista... Ostaisinko uudestaan? Kyllä varmaankin, mutta nyt tarvitsen kyllä hetkeksi jotain muuta tuoksua suihkuun kuin vaniljaa...


Cutrin, Color Ism shampoo ja hoitoaine - Nämä pienet shampoo- ja hoitoaineputelo pääsivät Barcelonan matkalle mukaan elokuussa, mutta nämä olivat niin riittoisia, että sain vielä syyskuun alun näistä ihanista shampoosta ja hoitoaineesta nauttia. Nämä Cutrinin shampoo ja hoitoaine oli omasta mielestäni ainakin minun hiuksilleni hyviä ja siis se tuoksu! Tuoksu on hyvin vadelmainen ja melkein olisi jopa tehnyt mieli syödä näitä :D. Ehdottomasti hankkisin näitä uudestaankin!

KIKO, meikinpuhdistusliinat - En yleensä ota tähän postaussarjaan meikinpoistoliinojani mukaan, koska käytän aina samoja liinoja. Nyt minun oli pakko huomioida nämä meikinpoistoliinat, koska syyskuussa tuli testattua Barcelonasta ostettuja KIKO:n meikinpoistoliinoja. Ensivaikutelma oli liinoista, että ne olivat hyvin tehokkaita ja meikin sai pois todella nopeasti. Kasvojen puhdistamisen jälkeen tosin ensivaikutelmat huononivat, koska silmiäni alkoi aina kirvelemään ihan hulluna, kun oli liinoja käyttänyt. En siis suosittele herkkäsilmäisten hankkivan näitä KIKO:n meikinpostoliinoja.


Wella, Shockwaves hiuslakka - Syyskuun käytetyin hiuslakka oli tämä Wellan hiuslakka, minkä ostin vain kiireesti joskus lähikaupasta, kun huomasin edellisen lakan loppuneen. Olen tätä lakkaa käyttänyt aikaisemmin ja ei tämä lakka vain täytä vaatimuksiani. Lakka ei ole niin kestävä kuin hieman laadukkaammat lakat ja haju ei miellytä minua ollenkaan. Iso miinus tälle Wellan lakalle.

Moroccanoilin hiuslakka - Barcelonassa minulla oli mukana Moroccanoilin hiuslakka, mikä riitti vielä hyvin syyskuullekin. Tämä lakka on tuoksultaan aivan ihana, eikä ollenkaan niin vahva kuin monet muut hiuslakat. Lakka jää hiuksiin hyvin kevyeksi, mutta kuitenkin pitää kampauksen aisoissa hyvin melkein koko päivän.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti