keskiviikko 7. lokakuuta 2015

TIISTAIN ASU


Takki / Jacket - Crocker
Paita / Shirt - Forever 21
Laukku / Bag - H&M
Farkut / Jeans - Gina Tricot
Kengät / Shoes - Nelly

Eilen etsiskelin vaatehuoneesta mustia farkkuja ja mielessäni olin taas valinnut, että laitan päälleni ONLY:n super mukavat mustat farkut. No eihän niitä vaatehuoneesta löytynyt, mutta löysin sieltä toiset mustat farkut, joissa oli nilkoissa vetoketjut. Ihmettelin, että mitkä ihmeen farkut nämä ovat, kun en tämmöisiä muistanut omistaneeni. Vedin pöksyt jalkaan ja katsoin, että olen hankkinut ne Gina Tricotista. Sitten mieleeni välähti kaamea ostosreissu vuoden/parin takaa, kun yhdet lempifarkkuni olivat menneet rikki ja suuntasin kaupoille uusien farkkujen toivossa. Ostosreissu ei ollut hyvä vaikka löysinkin kahdet farkut. Farkut eivät olleet mukavan tuntuiset, kun niitä sovitin, mutta päätin ne silti ostaa. Kotiin päästyäni harmittelin sitä, että olin hankkinut kahdet farkut vaikka en viihtynytkään niissä. Purin vaatteet kaappeihin ja vasta eilen toiset näistä farkuista pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön. Ja nämä farkut olivat hyvät päällä! Miten ihmeessä nämä ei ole vuosi/pari sitten tuntuneet hyvältä? Ihmettely jatkuu, mutta olen kuitenkin tyytyväinen, että vihdoinkin annoin näille mustille GT:n farkuille mahdollisuuden :).

Forever 21:n punainen paita on ollut käytössäni jo yli kolme vuotta, mutta en ole koskaan kehdannut lähteä sillä ihmisten ilmoille. Jotenkin väri ja kuosi neulepaidassa ei ollut niin minua, että olisin kehdannut lähteä sillä ulko-ovesta ulos. Eilen päätin tämänkin paidan suhteen repäistä ja laitoin sen päälleni, kun suuntasimme Kimmon kanssa Tampereelle. Paita on muuttunut omaan silmääni mukavan näköiseksi ja en käsitä, mitä olen tässä paidassa häpeillyt. Tämä viikko on selvästi joku riko rajoja pukeutumisessa-viikko :D.


Nyt pitää kiireesti mennä kihartamaan hiukset ja sitten otamme Hennan kanssa suunnaksi Ideaparkin. Kiva päästä pitkästä aikaa shoppailemaan ihan vain tyttöjen kesken :). Mukavaa keskiviikkoa murut!
2 kommenttia on "TIISTAIN ASU"