tiistai 17. marraskuuta 2015

A NEW WALLET

Mulla oli jo parisen viikkoa ehtinyt rahapussi renaamaan ja lopulta päätti sanoa itsensä irti viime viikon lopulla. Onneksi olin perjantaina suuntaamassa Ideaparkkiin, joten uusi lompakko kiilasi ostoslistan kärkeen. Löysinkin uuden lompakon helposti ja nopeasti Guessin liikkeestä ja ai, että nyt minulla on kaunis ja toimiva lompakko :).Ensin tykästyin liikkeessä valkoiseen lompakkoon, kunnes huomasin tämän Katlin-lompakon. Viime rahapussini oli valkoinen, mikä osoittautui hieman hankalaksi sävyksi... Vaalea pinta alkoi tummumaan aika nopeasti ja loppuvaiheessa lompakkoa ei voinut kutsua kovinkaan kauniiksi yksilöksi. Tämän kokemuken perusteella päädyin rusehtavaan Katlin-lompakkoon, mikä on malliltaan samanlainen lompakko, mihin olen tottunut. Hintaa tällä lompakolla oli 63€.

Guessin liikkeessä asioiminen sujui muutenkin sutjakasti ja myyjät olivat avuliaita :). Kaikki lompakot eivät ole heillä esille hyllyillä, mutta he näyttävät tarvittaessa lisää vaihtoehtoja lompakoista, mitkä eivät ole päässeet esille. Kannattaa siis kysäistä nähdä muitakin vaihtoehtoja, jos ei ole tarkkaan miettinyt millaisen lompakon haluaa. Kokonaisuudessaan Guessin lompakkovalikoima oli mielestäni todella laaja ja kaikki lompakot olivat upeita yksilöitä. Hinnatkaan ei olleet ollenkaan niin pahoja kuin ajattelin.

Nyt vain toivotaan, että tämä lompakko kestäisi käyttöä pitkään :). Viimeisin lompakkoni kesti kaksi vuotta ja vetoketju oli tosiaan se, mikä ensimmäisenä napsahti rikki.

Onko teillä ollut Guessin lompakko ja, jos on ollut, niin mitä tykkäsitte? :) Kestikö hyvin vai menikö rikki nopeasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti