maanantai 2. marraskuuta 2015

BLOGGERS' INSPIRATION DAY

Heippa vaan! Huh huh, mikä urakka äsken oli, kun kävin läpi kaikki kuvat, mitkä otin Indiedaysin järjestämässä Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa. Tämä oli tosiaan minun ensimmäinen kertani, kun pääsin kyseiseen tapahtumaan ja onneksi menin paikalle! Tapahtuma järjestettiin Kampin upeassa Maxine-ravintolassa, jossa oli kauniit näkymät Helsingin ylle. Paikalla näin monen monta tuttua ja muutaman kanssa ehdittiin muutama sanakin vaihtaa. Olin tapahtumassa ihanan Terhin kanssa, joka oli kyllä aivan mahtavaa reissuseuraa! :) Tämä on bloggaamisessa kaikista paras puoli, että tapaat saman tyyppisiä ihmisiä ja he voivat jopa jäädä elämääsi ystäviksi - kiitos vielä Terhi tuhannesti seurasta! :)
Olimme tsekanneet etukäteen muutamat pisteet, joihin päätimme mennä tutustumaan. Ensimmäisenä kävimme katsomassa Fresitan pisteen, josta saatiin Fresita-drinksut maisteltaviksi. Drinksu oli todella hyvä, mutta sen verran vahva, ettemme viitsineet koko lasia tyhjentää.

Pistimme merkille, että tapahtumassa oli tosi paljon alkoholillisia juomia maisteltavana, mutta vain vettä alkoholittomana. Itse en oikein tykkää juoda tämmöisissä tapahtumissa alkoholia, joten olisin ehkä kaivannut laajempaa alkoholitonta valikoimaa.
Pääsimme kurkkaamaan myös Vagabondin kenkä- ja laukkumallistoja, joista bongasin heti nuo kauniit ruskeat nilkkurit (vasen kuva ja edessä olevat nilkkurit). Nuo kengät ovat niin kauniit, että mun on varmaan pakko hankkia ne itselleni :). Ylipäätään Vagabondin kengät näyttivät klassisilta ja tyylikkäiltä.


Tapahtumassa pääsi myös oikein herkuttelemaan, kun tarjolla oli hyviä pikkupurtavia sekä herkullisia kuppikakkuja. Maistoin ensimmäistä kertaa Red Velvet-kuppikakkua ja niitä on pakko tehdä itsekin, niin herkullisia ne oli! 

Ehdimme myös maistella Tuplan uusia proteiinipatukoita, mitkä olivat parhaimpia proteiinipatukoita, mitä olen maistanut! Yleensä proteiinipatukat ovat todella jauhomaisia, mutta näistä ainakaan minä en olisi osannut arvata niiden olevan proteiinipatukoita, jos minulle ei olisi sitä kerrottu.

Biozellin piste oli yksi mielenkiintoisimmista, koska pääsimme näkemään kuinka Biozellin tyvispraytä käytetään ja kyllä se vain hyvin piilotti tyvikasvun! Itse sain mukaani tummille hiuksille tarkoitetun tyvisprayn ja innolla odotan sen testaamista, kunhan hieman oma tukan väri alkaa taas tyvestä näkymään :).
Tulen kyllä vielä pitkään muistelemaan lämmöllä Bloggers' Inspiration Day-tapahtumaa, niin mukava reissu oli! :) Paljon tuli uutta nähtyä ja taas jollain tavalla bloggaaminenkin sai lisäpotkua tästä Helsingin reissusta :). Kiitos Indiedays upeasta tapahtumasta! :)
6 kommenttia on "BLOGGERS' INSPIRATION DAY"
 1. Harmi, ettei ehdotty rupattelemaan. Oli sentäs kiva pikaisesti moikata livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaanpas uusiksi tämä vastaaminen, kun puhelin heittää vastaukset aina uudeksi kommentiksi :). Mutta niinpä, olisi ollut mukava rupatella :). Meillä oli tosin aika pikainen visiitti tapahtumassa :).

   Poista
 2. Kiitos itelles, kun pyysit mut mukaan! ♡ Oli kyllä huippu päivä ja varmasti ens viikon messu+shoppailupäivästäkin saadaan aikaseks huikee päivä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti saadaan ja onnistutaan varmasti rahapussitkin tyhjentään tolla meidän reissulla ;)

   Poista
 3. Se on kyllä totta, että holittomia on aika vähän. Mä olen aina tyytyväisenä juonut viinit ja drinkit, mutta nyt olisin kyllä mielelläni juonut jotain muutakin kuin sitä vichyä, joka ei edes ole kovin hyvää vichyä. Palataanhan teen/kahvin merkeissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehubaari tai muu vastaava olisi ollut kiva :). Joo ollaan yhteyksissä! :)

   Poista