sunnuntai 1. marraskuuta 2015

INSTAWEEK 44

Voi jessus tämä päivä on mennyt ihan koomaillessa. Eilen oli aika rankka päivä, kun aamulla heräsin aikaisin ja suuntasin Helsinkiin Bloggers' Inspiration Day-tapahtumaan, minkä jälkeen poikkesin vain pikaisesti kotona ja illalla olinkin jo sitten Himoksella. Eilen hereillä oloa tuli 22 tuntia, joten tänään ei ole energiaa oikein löytynyt. Päätin kuitenkin tulla purkamaan puhelimestani tämän viikon Instagram kuvat, koska huomenna alan paneutumaan kuviin, mitkä otin Bloggers' Inspiration Day:ssä. Näiden Insta-kuvien myötä toivotan hyvää uutta ja kivaa marraskuuta - jotenkin on vaikea uskoa, että nyt on jo marraskuun ensimmäinen päivä :).


1. Työn touhussa.
2. Käytiin alkuviikosta syömässä Speakeasyssa Tampereella ja maistoin ensimmäistä kertaa Amerikkalaisia pannukakkuja. 
3. Tämä viikko on saatu taas nauttia upeista pakkasaamuista :).
4. Pimeässä ajassa yksi parhaimmista asioista on kynttilöiden polttaminen.


1. Sain napattua Aatusta hyvään aikaan kuvan, kun herralla oli koominen ilme naamalla.
2.-3. Jänismetsällä ja päivän väri oli vihreä.


1. Pidettiin kavereiden kanssa peli-ilta ja tämä aiotaan ottaa uusiksi jo ensi viikolla :).
2. Kerroin ystävälleni, että mulla on ollut viimeaikoina hieman tylsää, joten hän päätti tuoda mulle lainaan 49kpl pleikkapelejä :).
3. Perjantainen selfie.


1.-2. Perjantaina tein kahteen otteeseen mustikka-suklaamuffinsseja, koska ensimmäinen erä lässähti. En muista koska viimeksi mulla on muffinssit menneet näin pilalle :D.
3. Perjantaina käväistiin vielä illalla Tampereella ja tuo kaupunki on kyllä kaunis huonollakin säällä.


1.-2. Terhin kanssa käytiin tosiaan eilen Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa ja reissu oli kyllä mukava :). Kotiin saatiin myös kokeiluun Biozellin sävyttävä tyvispray, mikä vaikutti todella hyvältä tuotteelta! :)
3.-4. Illasta väsymyksestä huolimatta oli aika suunnata Maija Vilkkumaan keikalle Himokselle. Täytyy sanoa, että Maijan keikka oli yksi parhaimmista, missä olen ollut! :)
2 kommenttia on "INSTAWEEK 44"
 1. Voi morjes mun jalat on jumissa ku en yleensä kävele koroilla montaa tuntia.. eilen ei ollut mitään ongelmaa hiihtää sohvan ja jääkaapin väliä, mut tänään ku kävelin töihin ni kivat jumit :'D Testasin eilen sitä tummaa tyvisprayta ja se oli oikeestaan parempi ku se vaaleempi. Sai sellasen kunnon liukuvärin aikaseks.. melkein mietin,et pitäiskö ihan kuvata tääkin kunnolla,et sais kunnon vertailun aikaseks xD Lauantain reissu oli kyllä kiva! Mä katon ne vapaapäivät ku tää aamuruuhka tästä taas helpottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jalkapohjat vieläkin ihan arat :D

   No mä mietin kans sitä tummaa tyvisuihketta, että sillä sais sun tukkaan varmaan kivan ns. liukuvärjäyksen :). Tosi hyvä, että voit käyttää tummaa, että vaaleeta :).

   Juu laita viestii sitten niistä vapaapäivistä! :)

   Poista